kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
STERLIN
41,0725
BITCOIN
$70.766
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

3.Kebab Ödülleri ilk jüri toplantısı yapıldı

İlk kez 2012 yılında düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Britanya Kebap Ödülleri’nin (British Kebab Awards) üçüncüsü için aday gösterme heyecanı başladı

3.Kebab Ödülleri ilk jüri toplantısı yapıldı
31.10.2014
0
A+
A-

 

7 Ocak’ta yapılacak ve binin üzerinde davetlinin katılması beklenen Kebab Ödülleri’nin ilk jüri toplantısı parlamentoda gerçekleştirildi.

7 Ocak’ta yapılacak ve binin üzerinde davetlinin katılması beklenen Kebab Ödülleri’nin ilk jüri toplantısı parlamentoda gerçekleştirildi.

İlk kez 2012 yılında düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Britanya Kebap Ödülleri’nin (British Kebab Awards) üçüncüsü için aday gösterme heyecanı başladı. İngiltere’in en büyük online takeaway sitesi justeat.co.uk sponsorluğunda yapılacak 3.Kebap Ödülleri 7 Ocak tarihinde 1000’i aşkın davetlinin katılımı ile Waterloo Park Plaza Hotel’de gerçekleştirilecek.

Aday gösterme süreci Temmuz ayında başlayan ve yoğun ilgi gören ödül töreni için belirlenen jüri de ilk toplantısını gerçekleştirdi. İngiliz milletvekillerinin çalışma ofislerinin bulunduğu Portcullis House binasındaki toplantıya İşçi Parti’li Stalybridge and Hyde milletvekili Jonathan Reynolds ev sahipliği yaptı. Yine jüri üyeleri arasında bulunan Edmonton Milletvekili Andy Love’un da hazır bulunduğu toplantıya diğer jüri üyelerinden Mali Müşavir Altan Kemal,  işadamları Mustafa Topkaya, Sercan Erkarslan ve Ali Matur, Paul Luther, Milind Kangle ve diş hekimi  Nurfer Özkan da katıldılar.

CEFTUS Direktörü İbrahim Doğuş ve kurum koordinatörü Buket Bora’nın aday gösterme süreci ve çalışmalara ilişkin jüri üyelerini bilgilendirdikleri toplantıda, halen 200’den fazla işletmenin aday gösterildiği kaydedildi. Aday gösterilen işletmelerin aldıkları oylar kadar hizmet standartları ile de değerlendirileceğini belirten kurum CEFTUS yöneticileri, ödül kategorilerini de tanıttılar. Her gün ortalama 50 adaylık önerisi aldıklarına işaret eden İbrahim Doğuş, daha önce ödüllendirilen firmaların, ödül sonrası işlerinde artış olduğuna ilişkin yorumlarını da aktardı.

İlk jüri toplantısında milletvekilleri ödül töreninin politikacılar arasında gördüğü ilgiye dikkat çekerken, Ali Matur ve Altan Kemal etkinliğin sektörde faaliyet gösteren distribütör firmalar aracılığı ile yaygınlaştırılabileceği önerisinde bulundular. Jürinin düzenli üyelerinden Paul Luther ve Mustafa Topkaya ise gecenin organizasyonuna yönelik iyileştirmeler yapılması tavsiyesinde bulundular.

Ödül töreninin jürisinde ayrıca milletvekilleri Nadhim Zahawi, Keith Vaz, Baroness Hussein-Ece, Londra Belediye meclis üyesi Joanne McCarthy, milletvekili adayı Joan Ryan, işadamı Rami Ranger, Mark Evans ve James Breslaw ile hukukçu Shany Gupta da yer alıyorlar.

Britanya Kebap Ödülleri kapsamında milletvekilleri ve Lordlar Kamarası üyeleri, seçim bölgeleri veya yaşadıkları bölgelerde bulunan işyerlerini aday gösteriyorlar. Organizasyon kapsamında vatandaşlar ve sektörde faaliyet gösteren işletmeler de adaylık önerisinde bulunabiliyor. Aday göstermek isteyenler organizasyonun  http://britishkebabawards.co.uk web adresinde bulunan ‘nomination’ sayfasına girerek basit bir formu doldurarak heyecana ortak olabilecekler.

İlk senenin ödüllerinin 50’yi aşkın milletvekili ve Lordlar Kamarası üyesinin hazır bulunduğu bir törende dağıtılırken, ikinci yıl Sheraton Park Lane Hotel’e taşınan etkinliğe 500 dolayında davetli katılmıştı.

Bu sene ikincisi yapılan ve İngiliz politikacıların yoğun ilgi gösterdiği törende  20 dolayında işletmeye ödülleri takdim edilmişti.

Bu sene ikincisi yapılan ve İngiliz politikacıların yoğun ilgi gösterdiği törende 20 dolayında işletmeye ödülleri takdim edilmişti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.