kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3363
EURO
35,1873
STERLIN
41,1198
BITCOIN
$65.401
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
16°C
LONDRA
16°C
Hafif yağmur
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Bakımevinde yaşayan toplum üyemiz Koronavirüs sebebiyle vefat etti

Bakımevinde yaşayan toplum üyemiz Koronavirüs sebebiyle vefat etti
30.03.2020
0
A+
A-

İngiltere’de koronavirüs kapan bir Kıbrıslı Türk daha hayatını kaybetti. Son yarımasırdır Londra’da yaşayan 78 yaşındaki Safi Levent kaldığı yaşlılar bakımevinde vefat etti.

Koronavirüs salgını katlanarak can almaya devam ederken, 78 yaşındaki toplum üyemiz Safi Levent adlı Kıbrıslı Türkün de virüs sebebiyle hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Aslen Lefkoşa doğumlu olan ve 1960 yılından bu yana Londra’da yaşayan Safi Levent, 27 Mart Cuma sabah saatlerinde kaldığı yaşlılar bakımevinde yakalandığı Kovid-19 virüsünden hayatını kaybetti.

Merhumumun 50 yıllık arkadaşı olan işinsanı Tuncel Nalbantoğlu, Safi Levent’in hayatının acı ve dramla geçtiğini belirtti.

Levent’in uzun yıllar yöneticisi olduğu Vatan Catering’de çalıştığını anlatan Tuncel Nalbantoğlu, “Safi Levent ile Londra’ya geldiği yıllardan itibaren uzun süre beraber çalıştık. İngiliz bir hanım ile evli ve üç çocuk babasıydı. Çocuklarının üçü de engelli olarak doğduğu için hayatı bu çocuklara hizmet etmekle geçti. Bu arada kendi sağlığını da kaybetti, çalışamaz hale geldi. 10 yıl önce çocuklarından biri vefat etti, 8 yıl önce de eşini kaybetti. Diğer iki çocuğu engellilere hizmet veren bakımevindeydi. Kendisi de sağlığını kaybettiği için bir bakımevinde kalıyordu. Cuma sabahı kaldığı bakımevinde koronavirüsten vefat ettiğini üzülerek öğrendik” diye konuştu.

 

KORONAVİRÜSTEN ÖLEN TÜRKLERİN SAYISI 12 OLDU

 

Safi Levent ile birlikte İngiltere koronavirüsten hayatını kaybettiği teyid edilen Türklerin sayısı 12’ye yükseldi.

 

İngiltere’de koronavirüsten hayatını kaybeden Türkiye ve KKTC vatandaşlarının isimleri şöyle:

 

Elmaziye Kamil, Hayri Ergönül, Mustafa Ahmet, İlyas Güngör Şengül Besim, Kamil Ahmet, Ahmet Raşit, Yıldıray Faik, Melik Ejder Ülkümen, Mehmet Abdurrahman, Hacı Ali Doğuş ve Safi Levent.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.