kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
STERLIN
41,0725
BITCOIN
$70.766
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Jack Grealish’ten İngiltere’yi sarsan aşk skandalı

Jack Grealish’ten İngiltere’yi sarsan aşk skandalı
18.11.2021
0
A+
A-

İngiliz futbolu, Manchester City’nin yıldızı Jack Grealish’in aşk skandalıyla çalkalanıyor. İşte tüm yaşananlar.

İngiltere Milli Takımı ve Manchester City’nin yıldız futbolcusu Jack Grealish, bu kez özel hayatındaki çalkantı ile gündemde.

Yaz transfer döneminin en pahalı futbolcusu olarak Aston Villa’dan Manchester City’ye transfer olan 26 yaşındaki futbolcunun, yaklaşık 10 yıldır birlikte olduğu çocukluk aşkı Sasha Attwood’u ünlü televizyon yıldızı ve oyuncu Emily Atack ile aldattığı öne sürüldü.

LONDRA VE MANCHESTER’DA BULUŞTULAR

İngiliz The Sun Gazetesi’nin haberine göre; Grealish ile Atack’in önce sosyal medyadan konuşmaya başladığı, sonrasında ise Grealish’in Londra’daki evinde ve Manchester’daki bir otelde bir araya geldikleri belirtildi.

Gizli görüşmeleri öğrenen Grealish’in sevgilisi Sasha Attwood’un büyük bir yıkım yaşadığı kaydedildi.

GREALISH’İN KAFASI KARIŞIK

Grealish’e yakın kaynaklar, başarılı futbolcunun yaşanan bu durum nedeniyle büyük bir kafa karışıklığı yaşadığını söyledi.

“Jack’in kafası gerçekten karışık” diyen kaynak, “Bir yandan çocukluk aşkına her ne olursa olsun sadık kalmak istiyor, diğer yandan da Emily’nin tavrı ve hayatı nedeniyle başı dönmüş ve ondan uzak kalamaz durumda” şeklinde konuştu.

‘HEYECANIM AZALDI’

İngiliz futbolcunun yakın çevresine, Emily ile yaşadıklarından dolayı heyecanlı olduğunu ancak basında yer almaya başlamasından sonra ondan gerçekten hoşlansa da heyecanının azaldığını söylediği iddia edildi.

Emily’nin de kesinlikle ‘ilişki bozan kadın’ olmayacağını ve 26 yaşındaki futbolcuyu asla beklemeyeceğini söylediği ifade edildi.

ATTWOOD’LA BİR ARAYA GELDİ

Gralish’in yaşananlardan sonra ’10 yıllık ilişkisini aldatarak bitiren erkek’ olarak görünmek istemediğini ve Sasha Attwood ile ilişkisini kurtarmak için bir araya geldiği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.