kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$64.006
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
14°C
LONDRA
14°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Haringey’deki kuyumcu soygunun detayları ortaya çıkıyor

Haringey’deki kuyumcu soygunun detayları ortaya çıkıyor
06.06.2019
0
A+
A-

Metropoliten polis servisi dedektifleri Haringey’de yaşanan kuyumcu soygunun kamera görüntülerini yayımladı. Haringey’deki kuyumcu soygunun detayları ortaya çıkıyor. MET’ten yapılan açıklamada göre 3 kişinin karıştığı soygunda iş yeri çalışanının darp edildiği, soyguncularınsa henüz yakalanamadığı belirtildi.

Green Lanes üzerinde faaliyet gösteren bir kuyumcuda yaşanan soygun 15 Nisan Pazartesi saat 12.45 civarında gerçekleşti. Olay anına ilişkin görüntülerin yayımlandığı videoda mavi mont giyen şapkalı ve gözlüklü bir kişinin elindeki takının fiyatını öğrenmek için kuyumcuya girdiği görülüyor. Çalışanın hesap yapmaya başlamasıyla şüpheli tavırlar sergilemeye başlayan soyguncu bir an arkasını dönerek eldiven takıyor ve çalışanı oyalamaya çalışıyor. Saniyeler sonra çalışana saldıran soyguncu diğer iki hırsızın da içeri girebilmesi için kapıyı açıyor. Çalışanı darp edip yere atan hırsızlar tezgahlardaki altın tabyalarını çalıp dükkandan çıkmaya çalışırken, kuyumcuda çalışan kadın bir anlık boşluktan yararlanarak dükkanın arkasındaki odaya sığınmaya çalışıyor. Otomatik kilit sistemiyle kapanan kapıyı açmaya çalışan hırsızlar her ne kadar zorlansalar da kapıyı açmayı başarıp teker teker dükkandan çıkmaya çalışıyor. Hırsızlardan ilki açılan kapıyı arkasından kapatınca iki arkadaşı tekrar içeride kilitli kalıyor. Kapıyı açmak için tekrar dükkanın arkasına yönelen mavi montlu hırsız, diğer hırsızın da kaçarken kapıyı tutmaması sonucu içeride kalıyor.

Hırsızlar kuyumcuyu alt üst edip kaçtı.

HIRSIZA KAPIYI AÇAN SAF

Kaçabilmek için defalarca dükkanın içinde dönüp duran hırsız, soygundan habersiz bir vatandaştan yardım istiyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan bir kişi kilidi açılan kapıyı açıyor ve hırsızın olay yerinden kaçabilmesini sağlıyor. Polis ihbarın ardından olay yerine gelse de hırsızlar kayıplara karıştı.

Dedektif Müfettiş Paul Ridley, soygun hakkında yaptığı açıklamada soygunun planlı bir şekilde yapıldığını, kamera kayıtları sayesinde hırsızların kimliklerinin tespit edilebileceğini söyledi.

Görgü tanıklarının ifadelerine ihtiyaç duyan polis, songun hakkında bilgisi olanların CAD 3266 of Apr15 kodunu vererek 101 numaralı telefonu ya da kimliklerini gizleyerek 0800 555 111 numarasını arayarak veya www.crimestoppers-uk.org internet sitesi üzerinden kendileriyle iletişime geçebileceklerini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.