kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2952
EURO
34,6307
STERLIN
40,5833
BITCOIN
$58.000
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
15°C
LONDRA
15°C
Hafif yağmur
Perşembe Orta şiddetli yağmur
14°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

BKM ile İMECE Kadın Merkezi’nden sinema şöleni

1982 yılından beri Londra’da hizmet veren İMECE Kadın Merkezi ile Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) ortaklaşa bir etkinlik düzenliyor.

BKM ile İMECE Kadın Merkezi’nden sinema şöleni
31.12.2015
0
A+
A-

 

KKKD_londra_leaflet

1982 yılından beri Londra’da hizmet veren İMECE Kadın Merkezi ile Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) ortaklaşa bir etkinlik düzenliyor. Kocan Kadar Konuş 2 – Diriliş filminin Londra Galasını organize eden iki kuruluş, etkinliğin gelirinin İMECE Kadın Merkezi’ne bağışlanacağını açıkladı. Filmin galası 7 Ocak 2016 tarihinde, saat 20:00’de Cineworld Wood Green, Wood Green Shopping City’de yapılacak.

Galaya katılacak sinemaseverler filmin oyuncularından Ezgi Mola ve Murat Yıldırım ile gösterim sonrası beyazperde önünde söyleşi yapabilecek. Beşiktaş Kültür Merkezi imzası taşıyan filmin gala gelirinin BKM tarafından İmece Kadın Merkezine bağışlanacağı açıklandı. Birincisi büyük ilgi gören Kocan Kadar Konuş 2 – Diriliş 7 Ocak 2016 tarihinden itibaren, Cineworld Enfield, Odeon Lee Valley ve Cineworld Woodgreen’de gösterime girecek.

imece_logo1

İMECE Kadın Merkezi geçen yıl Londra Türk Film Festivali ortaklığıyla ‘Mor Gün’ adı altında ücretsiz sinema günü organize etmiş, Kurtuluş Son Durak filminin gösteriminin ardından kadına yönelik şiddet ve kadın dayanışması üzerine bir tartışma ve resepsiyon düzenlemişti. IMECE, 2016 da da bir konser ve Mor Gün film gösteriminin, ikincisini organize etmeye hazırlanıyor. Farklı çevrelerden kadınlara ulaşmak ve sosyal cinsiyet tartışmalarını yaygınlaştırmak amacıyla bu tür ortaklıklara ve etkinliklere  imza atmaya devam edecek.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı, Şebnem Burcuoğlu’nun aynı adlı kitabından senaryolaştırılan  filmin başrollerini Ezgi Mola ve Murat Yıldırım paylaşıyor. İlk filmde gerçek aşkı arayan romantik Efsun, evliliğe programlanmış aile kadınlarının gazabına uğrayıp bir dizi komik olayla karşı karşıya kalmıştı.  Kocan Kadar Konuş’un bu devam filminde, geleneksel Türk kızı kalıplarına ve nesiller boyu devam eden “ne derler korkusuna” meydan okuyan Efsun, hayatının aşkı Sinan’a evlenme teklif eder ve düğün süreci başlar. Ancak, her genç kızın kabusu, Efsun ve Sinan’ın hikayesine de gölge eder: Aileler. Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan ikinci romanından uyarlanan Kocan Kadar Konuş 2- Diriliş, izleyiciye tıpkı ilk filmdeki gibi romantik ve eğlenceli bir hikaye vaat ediyor, serinin ikinci filminde de kahkaha hiç eksik olmuyor.

Gala gecesinin biletleri Cineworld Woodgreen gişelerinden temin edilebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.