kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$63.722
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
18°C
LONDRA
18°C
Hafif yağmur
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
17°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Perşembe açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Muharrem İnce ‘’Ülke bölünsün İt, puşt, hırsız, namussuz bir tarafa diğerleri bir tarafa’’

İngiltere Türk Dernekleri Federasyon’un düzenlemiş olduğu Cumhuriyet Balosu Chp Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İnce’nin eşi Ülke İnce, Chp İngiltere Birliği Hasan Dikme, Enfield Belediye Meclisi üyesi Ayfer Orhan ile Kıbrıslı ve Azerbaycanlı birçok davetli katılım gösterdi.

Muharrem İnce ‘’Ülke bölünsün İt, puşt, hırsız, namussuz bir tarafa diğerleri bir tarafa’’
31.10.2016
0
A+
A-

cumhuriyet-balosu-muharrem-ince-4

İngiltere Türk Dernekleri Federasyon’un düzenlemiş olduğu Cumhuriyet Balosu CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İnce’nin eşi Ülke İnce, CHP İngiltere Birliği Hasan Dikme, Enfield Belediye Meclisi üyesi Ayfer Orhan ile Kıbrıslı ve Azerbaycanlı birçok davetli katılım gösterdi.

580a7483

Gece’de konuşma gerçekleştiren İnce Ak Parti hükümetine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağır eleştirilerde bulundu. Pazar akşamı Londra’nın Wood Green bölgesindeki Grand Palace Banqueting Suite’de düzenlenen gecede Konuşmalara başlamadan önce Mustafa Kemal ve Silah arkadaşları için saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. İstiklal marşının ardından ilk konuşmayı yapmak için mikrofonu eline alan İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu başkanı Jale Özer Konuşmasında ‘’Türk Milletinin yeniden doğuşu ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 93. Yılını kutlamanın onur ve gururunu büyük bir coşkuyla yaşamaktayız. Bu en büyük bayramımız olan ‘Cumhuriyet Bayramı’ hepimize kutlu olsun’ ’diyerek katılımcılara seslendi. Gündemde olan Lozan Barış anlaşması hakkında yapılan yorumlara da değinen Özer konuşmasına ‘’Ülkemizin tapu senedi olan Lozan Anlaşması ülkemizin Cumhurbaşkanı tarafından sorgulanarak yeniden Osmanlı hayallerine dönme çabasına girilmiştir. Nerdeyse bütün devlet okullarının proje kapsamı altında dini okullara dönmeye başlamıştır. Komşu ülkelerin iç işlerine karışılması sonucu emperyalist ülkeler tarafından topraklarımızın işgal edilmeye başlanması ne yazık ki bizlere her zamankinden daha karanlık bir dönem yaşatmaktadır. ‘’sözleriyle devam etti. Başkan Jale Özer ardından konuşma gerçekleştiren Dr.Ali Tekin Atalar Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in yayımlanan köşe yazısını okudu.

580a7421

Cumhuriyet bir isyandır, cumhuriyet bir destandır, Cumhuriyet olmazı olur kılmaktadır, Cumhuriyet adam olmaktır, Cumhuriyet kadının özgürleşmesidir, Cumhuriyet kadının mirastan eşit pay almasıdır, Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurdur, gururdur sözleriyle konuşmaya başlayan Chp Yalova Milletvekili Muharrem İnce hükümete çok ciddi eleştirilerde bulundu. ‘’Bugün buralarda başarıdan başarıya koşan sizleri bu şekilde gördükçe çok mutlu oluyorum. Yurt dışında yaşayanların ülkemiz için endişelendikleri için Türkiye’de yaşayanlardan daha çok endişelendiğiniz için sizlerle gurur duyuyorum. Türkiye’de kutlanmayan 29 Ekim Cumhuriyet bayramını burada kutladığınız için hepinizle gurur duyuyorum. Akp ve Fetö’nün benzerlikleri oldukça fazla. İki taraftakilerde Laiklik düşmanı, İki tarafta kadının özgürleşmesine düşman, Atatürk düşmanı, Cumhuriyet düşmanı fakat ikisi de parayı çok seviyor. Sonumuz ölüm bile olsa savunduğumuz doğrulardan vazgeçmeyeceğiz. ’açıklamalarında bulundu.

580a7407

Başbakan Binali Yıldırım’ın yapmış olduğu ‘’Başkanlık gelmezse ülke bölünür sözlerine ünlü şair Can Yücel’in söylediği bir sözü misafirlerle paylaşan Muharrem ince ‘’İnsanları sizler zaten Alevi, Sunni, Türk, Kürt, gıdalarımızı, ölülerimizi, şehitlerimizi zaten böldünüz. Askerde şehit olan çocuğu sırf Alevi diye Cemevinden cenazesini kaldırmak istiyor devletten kimse gitmiyor. Başkan olunca ne yapacaksın da içinde bulunduğumuz sıkıntıları çözecek, bunları sorgulayacağız. Türkiye’nin ne zaman başı sıkıntıya girse, dolar tavan yapsa, ekonomi kötü gitmeye başlarsa gündem değiştirmek için İsmet Paşa’ya, İsrail’e laf atıyor. Cumhurbaşkanı’nın promter kullanmasına da eleştiride bulunan İnce Erdoğan’a cahil ve tarih yoksunu’’ kelimelerini kullanarak atıfta bulundu.

580a7399

HAPSE GİRME SIRASI AK PARTİ’YE GELECEK 

Özel yetkili mahkemeleri FETÖ ‘ye teslim eden bu zihniyet kardeşine tecavüz eden adamı sapığı gizli tanık yasası çıkartarak tanık yaptılar. Zekeriya Öz’e zırhlı arabalar verdiler. Silivri duruşmalarına defalarca gittim. Mahkeme heyeti milletvekilleri ile dalga geçiyordu. Bende kalkarak onlara sizler mahkeme heyeti değilsiniz, bir gün sanık sandalyesinde oturacaksınız diye sitemde bulundum. Bugün o heyet içeriye atıldı. O heyet onları tehdit edip iftira attığımı savunarak bana dava açtılar. Bana ödül vermeleri gerekiyor. Ben geleceği gördüm onlara sahtekarlık yaptıkları için hapse gireceklerini söyledim. Atatürkçü, yurtsever, gazeteci, general ve kadar muhalif varsa herkesi Ak Parti ve Fetö hâkim ve savcılar içeri attılar. Bugün Fetöcü hakimler içeriye atılıyor sıra bu Ak Partililere de gelecek. Gün gelecek devran dönecek ve bu adamlar bu hesabı verecek açıklamalarında bulundu. Muhalefetinde yeteri kadar bu adamlarla baş edemediğini vurgulayan İnce misafirlerin tezahüratları ve alkışları eşliğinde sözlerini noktaladı.

580a7397

580a7444

580a7541

580a7522

580a7509

580a7481

580a7474

580a7530

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.