kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$62.838
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Cumartesi Hafif yağmur
17°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazartesi Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

TBCCI, Genç Girişimciler ve Profesyoneller Platformu’nu tanıttı

Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası geçtiğimiz dün akşam düzenlemiş olduğu bir etkinlik ile Genç Girişimciler ve Profesyoneller Platformunu tanıttı.

TBCCI,  Genç Girişimciler ve Profesyoneller Platformu’nu tanıttı
10.09.2015
0
A+
A-

 

TBCCI Genc Girisimciler (6)

Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası geçtiğimiz dün akşam düzenlemiş olduğu bir etkinlik ile Genç Girişimciler ve Profesyoneller Platformunu tanıttı. TBCCI üyelerinden Ernst & Young LLP‘nin ev

TBCCI Genc Girisimciler (7)

sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç onur konuğu olarak katıldı.

İngiltere ve Türkiye’de ülkeler içindeki ve arasındaki ticareti tanıtmak ve geliştirmek üzere 26 yıl önce kurulan Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası, düzenlediği yeni bir etkinlik ile genç girişimcileri ve profesyonelleri bir araya getirdi. Güney Londra’da akşam saatlerinde yapılan toplantıya gençlerin yanı sıra iki ülkede büyük sermayeli ticari girişimlere imza atmış deneyimli iş adamı ve kadınları da katıldı.

 

TBCCI Genc Girisimciler (5)

Etkinliğin açılış ve selamlama konuşması TBCCI’yın yetkili isimlerinden Emma Edhem tarafından yapıldı. Edhem konuşmasında TBCCI’dan, hayata geçirmiş oldukları ve ileriki zamanda geçirecekleri projelerden bahsettikten sonra sözü Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç’e verdi.

 

 

Etkinliğe onur konuğu olarak katılan Büyükelçi Bilgiç, Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odasının Türkiye ve İngiltere’de yatırım yapmak isteyen sermayederlere yol göstermesi ve çok büyük projelerde iş ortağı bulma konusunda yardım etmesi açısından iki ülke arasında adeta ekonomik açıdan bir köprü görevi üstlendiğini ifade etti. Şimdiye kadar birçok önemli işin altına imza atan TBCCI’yı tebrik eden Türk diplomat, kurumun yeni projesi Genç Girişimciler ve Profesyoneller Platformunu da sevinçle karşıladığını belirtti.

Büyükelçi Bilgiç’in ardından söz alan etkinliğin ev sahibi Ernst & Young LLP yöneticilerinden Erol Mustafa, TBCCI’nın yeni projesi olan Genç Girişimciler ve Profesyoneller Platformu hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Erol Mustafa’nın konuşmasının ardından, etkinliğe katılan bazı genç girişimciler ve profesyoneller kendilerini tanıttı.

TBCCI Genc Girisimciler (2)

TBCCI Genc Girisimciler (4)

TBCCI Genc Girisimciler (1)

TBCCI Genc Girisimciler (3)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.