kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3794
EURO
34,7059
STERLIN
40,5801
BITCOIN
$61.908
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
17°C
LONDRA
17°C
Parçalı bulutlu
Salı Hafif yağmur
18°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Ünlü futbolcunun amcası aranıyor

Ünlü futbolcunun amcası aranıyor
13.11.2013
0
A+
A-
Ünlü futbolcu Gerrard 2009 yılında bir kişiyi darp etmek suçlaması ile Liverpool’da mahkeme karşısına çıkmıştı.

Ünlü futbolcu Gerrard 2009 yılında bir kişiyi darp etmek suçlaması ile Liverpool’da mahkeme karşısına çıkmıştı.

Ünlü İngiliz futbolcu Steven Gerrard’ın amcası Bobby, aralarında Türklerin de bulunduğu 60 milyon sterlinlik kokain kaçakçılı yapan bir şebekenin üyesi olmak suçundan aranıyor. Uluslararası bir uyuşturucu karteli ile bağlantılı olmaktan aranan Robert Gerrard, Liverpool oyuncusu Steven Gerrard’ın ikinci dereceden kuzeni. Sadece Liverpool’un değil İngiliz milli takımının da orta saha oyuncusu ve kaptanı olan Gerard’ın ‘Bobby amca’ olarak seslendiği Stephen Gerard, Britanya ve Hollanda polisinin ortak  yürüttüğü operasyon sonucunda zanlı durumuna düştü. Çetenin operasyon merkezi olduğu tahmin edilern Rotterdam’da bir kafeye yapılan baskından sonra Britanya’da da üç kişi tutuklandı.

HOLLANDA’DA İKİ TÜRK TUTUKLANDI

Hollanda’da göz altına alınan 10 kişinin arasında iki Türk kardeşin olduğu belirtildi. İngiltere’de de  Manchester’dan 64 yaşında, Essex’ten 36 ve 47 yaşlarında üç kişinin tutuklandığı açıklandı. Liverpool’da Gerrard’a ve 27 yaşındaki Michael Paul Moogan’a ait iki adreste de aramalar yapıldı. Polis, Rotterdam’da basılan kafenin, uluslararası  uyuşturucu kartelleri ile suçluların buluştuğu, yüklü miktarda uyuşturucunun ödemesi ve taşımacılığı hakkında planların yapıldığı bir merkez olduğunu düşünüyor.

Polis memurları, kafede iki el tabancası, 100’den fazla cep telefonu, 300 000 avro, nakit sayma makinesi, bir telsiz, bir sinyal engelleyici ve değerli el saatleri bulundu. Rotterdam’da başka adreslerde yapılan aramalarda ise dokuz el tabancası, iki yarı otomatik tüfek, kokain ve 200 bin euro ele geçirildi.

AMCA GERRARD İNGİLTERE’YE KOKAİN GETİRMEKTEN ARANIYOR

NCA’nın bölgesel soruşturma başkanı Steve Baldwin’e göre Rotterdam’daki kafe uluslararası çapta uyuşturucu kaçakçılığını organize etmek için kullanılıyordu. Şu an aranan Gerrard ve Moogan’ın da Britanya’ya büyük miktarda uyuşturucu getirmeyi organize etmek için o kafeyi kullandığı sanılıyor. İngiltere’de tutuklananlardan Manchester’lı 64 yaşındaki kişinin Nisan ayından itibaren İngiltere’ye her ay 80 kilo kokain getirdiği tahmin ediliyor. Gerrard ve Moorgan da aynı komploya dahil olmaktan aranıyor.

İngiliz basını soruşturmanın Steven Gerrard’ın çetelerle görünen ilk bağlantısı olmadığını hatırlatıyor. Futbolcu, 2008 yılında 41 bin sterlinlik bir soygunda güvenlik görevlisini bağlamaktan yargılanan John Kinsella’ya karater referansı vermek üzere mahkemeye çıkmıştı. Ünlü ismin ayrıca, eski kız arkadaşlarından birisinin babası da 5 binadet ekstasi tableti ve silah bulundurmaktan hapse atılmıştı.

Gerrard’ın eşi Alex’in de Gerrard’dan önce Liverpool’lu ünlü suçlu Tony Richardson’la ilişkisi olduğu da biliniyor. Son olarak, dört yıl önce Gerrard’ın Chelsea takımına transferi ailesine baskı yapılması üzerine iptal edilmişti. Liverpool çetelerinin öncüleri takımın önemli bir oyuncusunu kaybetmesini istemedikleri söylenmişti. Gerrard’dan ise bu konuda bir açıklama gelmemişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.