kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3588
EURO
34,7003
STERLIN
40,5714
BITCOIN
$58.749
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
18°C
Cumartesi Parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

CHP İngiltere: “Bu seçim tarihi fırsat”

CHP İngiltere Birliği 30-31 Mayıs tarihlerinde İngiltere’de gerçekleştirilecek Türkiye’nin milletvekili genel seçimleri için çalışmalarına hız kazandırdı.

CHP İngiltere: “Bu seçim tarihi fırsat”
15.05.2015
0
A+
A-

 

resim 2

CHP İngiltere Birliği 30-31 Mayıs tarihlerinde İngiltere’de gerçekleştirilecek Türkiye’nin  milletvekili genel seçimleri için çalışmalarına hız kazandırdı.

Hafta sonunu kurdukları standlarla çalışmaları hakkında vatandaşlara parti politikaları ile ilgili bilgi veren CHP İngiltere Birliği yönetim kurulu üyeleri, son dakikaya kadar yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Birlik yöneticileri çalışmaları çerçevesinde, Londra yı ziyaret eden birliğin Edinburg temsilcisi Nihat Oymak’la da bir araya gelerek, seçim çalışmaları konusunu değerlendirdiler.

Geçtiğimiz Cumartesi İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi`nde düzenlenen Anneler Günü programına katılan CHP İngiltere Birliği Başkanı Suna Akartuna annelere seslenerek “bu organizasyona siyasi kimliğimle katılmıyorum, bir anne olarak herkesin anneler gününü kutlamak için aranızda bulunuyorum” diye konuştu.

Cemevi önünde kurulan CHP standını da ziyaret eden Suna Akartuna seçim süreci ile ilgili “komşularımızda korkunç katlimalar oluyor. Ülkemizde cinayetler, şiddet, yolsuzluk, hukuksuzluk almış başını gidiyor. Bütün bunlar olurken biz normal hayatımıza devam ediyoruz. Yanıbaşımızdaki bu vahim tablonun farkındalığı canlı tutabilmek için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Komşularımıza ve ülkemize acımasızca uygulanan bu politikaları değiştirmek için önümüzde tarihi  bir fırsat var” diye konuştu.

resim 3

CHP’DEN OLIMPIA’YA ÜCRETSİZ TAŞIMA

30-31 Mayıs tarihlerinde sandığa giderek yaşanılan coğrafyada barış ve huzuru inşa edecek bir siyasi iradeyi iktidara getireceklerini  vurgulayan Akartuna “en başta bunun için sokaklardayız. Bunun için halkla iç içeyiz. Halka, bu gidişatı durduramamanın telafisi olmadığını anlatmak için çalışıyoruz. Bunu anlatıyoruz ve anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Halktan çok olumlu yanıtlar aldıklarını ve CHP`nin sosyal güvenlik ve ekonomi ağırlıklı sözlerinin toplumda destek gördüğünü belirten Suna Akartuna, “en büyük görev halkımıza düşüyor, halk ne derse o olur, halk isterse bu iş biter ve en kısa zamanda normalleşme yönünde önemli adımlara imza atarız ” sözlerini dile getirdi.

Gün boyu stantta görev alan CHP İngiltere Birliği Genel Sekreteri Gültekin Tatar ve Örgütlenme Sorumlusu Yakup Acun anneler gününe denk gelmesi  vesilesiyle Cemevi’ne gelen tüm bayanların anneler gününü kutladılar.

Genel Sekreter Tatar “her kesimden inanılmaz bir ilgi var. Ziyaretçilerimize parti politikalarımızı, yapacağımız etkinlikleri anlatıyoruz. En çok seçimin yapılacağı Olimpia`ya ya ulaşımla ilgili şikayetleri alıyoruz. Bununla ilgili ücretsiz taşıma hizmeti vereceğimizi belirtiyoruz. Sandık halka gelmiyorsa, biz halkı sandığa götürürüz. Halk değişim istiyor, bunu hepimiz gözlemliyoruz” dedi.

Çalışmalarına devam eden CHP İngiltere Birliği Örgütlenmeden Sorumlu Yakup Acun, halktan çok olumlu dönüşler olduğunu belirterek, dileyen herkesi seçmenleri sandığa taşımak için gönüllü olmaya çağırdı.  Acun, seçmenlerin sandığa ulaşım konusunda ayrıntılı bilginin ve bu çalışmada gönüllü olarak çalışmak isteyenlerin yönetim kurulu üyeleri Oğuz Erciyas ile 07888739909 ve Sabri Özaydın ile 07791636119 numaralardan iletişme geçmesini gerektğini bildirdi.

 

 

Yorumlar

  1. gultekin tatar says:

    Cok guzel bir gundu Annemin yoklugunda bir cok annenin sevgisini kazanmak