kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3403
EURO
34,8437
STERLIN
40,6155
BITCOIN
$61.855
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Cumartesi Hafif yağmur
15°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

CHP İngiltere’deki çalışmalarına hız veriyor

CHP İngiltere’deki çalışmalarına hız veriyor
22.04.2024
0
A+
A-

Türkiye’deki yerel seçimlerde büyük bir başarı sağlayan CHP, İngiltere’de de sahaya iniyor. Çok sayıda CHP milletvekili ve yöneticisi önümüzdeki dönemde İngiltere’deki toplumla buluşacak.

CHP İngiltere Birlik Başkanlığı’nın organize ettiği “CHP Halkla Buluşuyor” etkinliklerinin ilki bu hafta sonu gerçekleşecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, İzmir Milletvekili Ednan Arslan ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Nazlı Akyüz bu hafta sonu Londra’da olacak.

CHP’liler, 28 Nisan saat 11.00’de Alxas Community Centre’de halka açık ve ücretsiz kahvaltı etkinliğinde toplumla buluşacak.

CHP İngiltere Birlik Başkanı Mehmet Şar, toplantıda İngiltere’deki toplumun CHP hakkında görüşlerini, taleplerini ve değerlendirmelerini dinlemek istediklerini belirtti. Şar, milletvekillerinin Londra’daki sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret edecekleri bilgisini verdi.

BAŞARI SORUMLULUĞUMUZU ARTIRDI

Türkiye’de CHP’nin yerel seçimlerde büyük bir başarı kazandığına dikkat çeken Şar, “Bu başarı burada bizim sorumluluklarımızı daha da artırdı” dedi.

Şar şöyle devam etti:

“Bu seçim, Türkiye’deki büyük değişimin ilk ayağıdır. Halkımızın değişim talebini karşılayabilmemiz için her yerde örgütlenmemizi tamamlamamız ve güçlendirmemiz gerekiyor. Türkiye’de olduğu gibi İngiltere’de de toplumumuzun tüm kesimleriyle bir araya geleceğiz ve onların sözcüsü, temsilcisi olacağız. İngiltere’de yaşayan tüm toplumumuzu CHP’ye üye olmaya ve büyük değişimde söz sahibi olmaya davet ediyorum.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.