kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4251
EURO
34,8197
STERLIN
40,6982
BITCOIN
$59.234
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
17°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Laurel Park Okulu – Palmers Green ve Southgate için yeni bir eğitim fırsatı

Laurel Park Okulu – Palmers Green ve Southgate için yeni bir eğitim fırsatı
25.09.2023
0
A+
A-

Palmers Green ve Southgate bölgelerinde yaşayan herkes için heyecan verici bir haber. Adele Christofi, Laurel Park Ortaokulu Müdürü olarak atandığını ve bu yeni eğitim kurumuyla ilgili bir basın açıklaması yaptığını duyurdu.

Christofi’nin açıklamalarına göre, Eylül 2022’de Broomfield Ortaokulu’nun müdürlüğüne atanmasının ardından, Enfield bölgesinde yeni bir okul projesini başlatma kararı aldı. Bu kararı almasının ardındaki nedenleri ve yeni okulun vizyonunu paylaşan Christofi, şunları belirtti: “Göreve başladığımda, bölge için yeni bir okul kurma hedefi belirledim ve bu yıl itibariyle Laurel Park Okulu’nu açmanın gururunu yaşıyorum. Bu, sadece ismi değiştirilen bir okul olmayacak; aksine, çok daha fazlası olacak. Temel değerlere dayalı bir okul olacak ve çocukların mutlu, güvende ve başarılı hissettiği bir ortam sunacak. Ben bir anne olarak, tüm personelime temel bir mesaj veriyorum: Bu okulda çalışırken, eğitim kalitesini kendi çocuklarınız için iyi olacak şekilde düşünerek çalışmalı ve kararlar almalısınız. Eğer kendi çocuklarınız için yeterince iyi ise, diğer ailelerin çocuklarına da hizmet edebilirsiniz. Bu yaklaşım benim için önemli çünkü bu okula güvendikleri en değerli varlıklarını teslim eden ailelere, çocukları için en iyisini yapma sözü veriyorum. Şu anda bu okula çocuklarını gönderen birçok personelin de desteklediği gibi, Laurel Park Okulu’nda hem mutluluk hem de onur duyacağımızı içtenlikle söyleyebilirim.”

Laurel Park Okulu’nun vizyonu, öğrencileri akademik çalışmalar, mesleki eğitim ve istihdam yoluyla başarılı bireyler olarak yetiştirmeye odaklanıyor. Ayrıca, öğrencilere temel yaşam becerilerini öğretmenin yanı sıra, karakter gelişimine ve toplum içindeki bütünlüğe önem veriyorlar. Okul, toplumun her üyesine saygı gösterilen ve desteklendiği, refahları ve akademik hedefleri için desteklenen bir okul olmayı hedefliyor. Her öğrenci, dini, dili veya rengi ne olursa olsun, en iyi fırsatlara sahip olacak.

Ayrıca, öğrenmenin sürekli bir süreç olduğuna inanarak, öğrencilere yaşam boyu öğrenme becerileri kazandırmayı amaçlıyorlar. Ayrıca, öğrencilere her gün iyi seçimler yapma becerisi kazandırmak için yüksek davranış beklentilerine sahipler.

Yeni okulun inşaat aşamasında yapılan çalışmalar şunları içeriyor:

  • Yeni bir müfredat
  • Yeni bir liderlik ekibi
  • Yeni bir üniforma
  • Karakter eğitimine odaklanan bir yaklaşım
  • Harika yeni bir öğretmen kadrosu

Özellikle öğretmen kadrosuna katılan deneyimli eğitmenler, okulun başarısını artırmak için büyük bir katkıda bulunuyorlar. Ayrıca, özellikle Türkçe konuşan öğrencilerin eğitimine odaklanan bir öğretmen olan Oktay Şahbaz’ı kadroya dahil etmeleri, okulun çeşitliliğini ve çok kültürlülüğünü kutlama taahhüdünü yansıtıyor.

Laurel Park Okulu, bu yolculuğunun başlangıcını kutlamak için herkesi 4 Ekim 2023 tarihinde saat 18:00-20:00 arasında yapılacak Açılış Akşamı’na davet ediyor. Ayrıca, okulu ziyaret etmek ve daha fazla bilgi almak isterseniz, okulun web sitesi olan www.laurelparkschool.co.uk adresini ziyaret ederek sabah turlarına katılma olanağına sahipsiniz. Okul, tüm öğrencilere kapılarını açık tutuyor ve geleceğin liderlerini yetiştirmek için herkesi bekliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.