kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$63.889
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazar Parçalı az bulutlu
14°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Eşsiz Bir Gece: Suna Alan ile ‘Kadınlar için Açık Mikrofon’ etkinliği ilgi odağı oldu

Eşsiz Bir Gece: Suna Alan ile ‘Kadınlar için Açık Mikrofon’ etkinliği ilgi odağı oldu
31.07.2023
0
A+
A-

DB Music ve Local and Live Hackney Projesi, Suna Alan ile ‘Kadınlar için Açık Mikrofon’ etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Sanatçı Suna Alan ile Londra’nın özel müzik ve sanat mekanı DB Music’in ev sahipliğinde, Local and Live Hackney Projesi işbirliğiyle ”Kadınlar için Açık Mikrofon” etkinliği büyük bir ilgiyle gerçekleştirildi. Etkinlik, göçmen kadınların zorluklarını tartışıp, sanatsal yönlerini sergilemelerine olanak sağlayan değerli bir platform oldu.

Suna Alan, seslendirdiği şarkılarla dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatırken, şarkıların hikayelerini de paylaşmaktan çekinmedi. Etkinliğe katılan kadınlar, duygu dolu söyleşiler ve şiir okumalarının yanı sıra, Türkçe, Kürtçe ve Arapça şarkılar seslendirerek, kendilerini ifade etmenin gücünü bir kez daha gösterdiler. Aynı zamanda dans ederek, coşkulu bir atmosfer oluşturdular.

Katılımcılar, etkinliğin içerik olarak oldukça nitelikli ve doyurucu olduğunu dile getirerek, benzer etkinliklerin tekrarlanması isteğinde bulundular. Göçmen kadınların yaşadığı zorluklara dikkat çeken Suna Alan, böyle bir etkinliğin bu kadınlar için mükemmel bir platform olduğunu ve gelecekte de tekrarlamayı planladıklarını açıkladı. Alan, ”Bu anlamlı etkinlik, sanatın ve müziğin birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koyarak, göçmen kadınların sesine kulak veren, onların hikayelerine tanıklık eden bir buluşma oldu” dedi.

”Kadınlar için Açık Mikrofon” etkinliği, hem sanatçı Suna Alan’ın eşsiz performansı hem de katılımcı kadınların coşkulu katılımıyla unutulmaz bir geceye dönüştü.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.