kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$63.736
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazar Hafif yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Çarşamba kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Palm2Palm: 16 yıllık deneyime sahip aile işletmesi evde bakım hizmetleri sunuyor

Palm2Palm: 16 yıllık deneyime sahip aile işletmesi evde bakım hizmetleri sunuyor
18.07.2023
0
A+
A-

Palm2Palm, 16 yıllık deneyime sahip, bakım alanında hizmet veren ve aile tarafından işletilen bir evde bakım şirketidir.

Şirket, hizmetlerini nezaket, saygı, şefkat ve haysiyet temel ilkeleri üzerine kurmaktadır. Amacı, bakım alan kişilerin bağımsızlığını en üst düzeye çıkarmak ve mümkün olduğunca uzun süre kendi ev ortamlarında kalmalarına yardımcı olmaktır. Bu nedenle, bakımın sürekliliğine büyük önem vererek sizinle bakıcı arasında güçlü bir ilişki kurmanın gerekliliğine inanmaktadır.

Genç ya da yaşlı, her bireyin kendine özgü ihtiyaçları vardır ve Palm2Palm ekibi, her bir bireyi tanımak ve bakım planlarını ihtiyaç ve gereksinimlere göre uyarlamak için zaman ayırmaktadır.

Şirketin hizmet değerlerini, ilkelerini ve genel amacını yansıtan ifadeler şunlardır:

• Hizmet kullanıcılarına odaklanmak: Kişisel bakım ve destek hizmetlerini, hizmet kullanıcıları için olumlu sonuçlar doğuracak ve aktif katılımlarını teşvik edecek şekilde sağlamayı amaçlamaktadır.

• Sürekli iyileştirmeye odaklanmak: Operasyonlarını sürekli olarak gözden geçirerek belirlenen amaç ve hedeflere başarılı bir şekilde ulaştığından emin olmak için çalışmaktadır. Hizmet kullanıcılarından gelen geri bildirimleri memnuniyetle karşılar ve hizmetle ilgili endişe ve şikayetleri dinler ve yanıtlar.

• Kişiye özel bakım sağlamak: Her hizmet kullanıcısına, kişisel ve sağlık bakım gereksinimlerine ve tercihlerine uygun bir bakım paketi sunmayı hedeflemektedir.

• Suistimal ve ihmalden koruma: Hizmetlerini kullanan kişileri her türlü suistimal ve ihmalden korumaya kararlıdır ve dile getirilen endişeleri gidermek için koruma kuruluşlarıyla işbirliği içindedir.

• Hatalardan ders çıkarmak: Hata yapmamak için ellerinden gelenin en iyisini yaparlar, ancak hata yaptıklarında açık ve dürüst bir şekilde kabul eder, hızlıca düzeltir ve tekrarını önlemek için gerekli önlemleri alırlar.

Palm2Palm’ın bakıcıları, bakım konusunda tamamen eğitimli, yetkin ve kendinden emindir. Bağımsızlığı teşvik eder ve kişi merkezli bakımın önemini anlarlar.

Şirketin direktörleri Erbil Gulhan ve Mustafa Gulhan, kalite ve hizmet sorumlusu Sheref Ergun, müdür Oya Onbaşı ve saha sorumlusu Zeynep Pekoz’dan oluşmaktadır. Tüm yönetici ve personellerin, ulusal meslek standartlarına dayalı olarak ulusal eğitim organizasyonu tarafından belirlenen standartlara uygun olarak çalıştığına dikkat edilmektedir.

Daha fazla bilgi için 02038244303 numaralı telefonu arayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.