kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4996
EURO
34,9074
STERLIN
40,7500
BITCOIN
$62.766
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
16°C
LONDRA
16°C
Parçalı bulutlu
Salı Hafif yağmur
17°C
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Cuma parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Güven Hastanesi’nden Londra çıkarması…

Güven Hastanesi’nden Londra çıkarması…
19.06.2023
0
A+
A-

Türkiye’nin en eski özel hastaneleri arasında yer alan Güven Hastanesi, beslenme uzmanı Fadime Derin ve sağlık turizminde öncü firma Edwin Holiday’s iş birliği içerisinde organize edilen iki farklı etkinlikle Londralılar ile bir araya geldi. .

Dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak hedefiyle 1975 yılında kurulan Özel Güven Hastanesi, bugün sadece Türkiye’de değil dünya çapında ilgi gören bir hastane konumuna geldi. Güven hastanesi bu doğrultuda başta Avrupa olmak üzere çeşitli ülkelerde seminerler düzenleyip hem uzman hekimleri ile hastaları buluşturuyor hem de sağlık hizmetlerini yurtdışında da tanıtıyor. Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde Londra’da bir dizi etkinlik düzenleyen Güven Hastanesi, İngiltere’de de büyük ilgi gördü.

İki gün süren etkinliklerin ilkinde Türkiye’nin en ünlü doktorlarından Prof.Dr. Nafiye Yılmaz ve Prof.Dr. Berkant Özpolat, Londra’da önemli bir kariyere sahip olan beslenme uzmanı Fadime Derin ile birlikte ‘İçten dışa sağlıklı yaşam’ başlıklı etkinlikte katılımcılara bilgi verdiler. Seçkindavetlilerin katıldığı etkinlikte olan beslenme uzmanı Fadime Derin’in sağlıklı besinleri de katılımcılara tanıtıldı.

Edwin Holiday’s ile birlikte organize edilin ikinci etkinlikte ise Prof.Dr. Nafiye Yılmaz ve Prof.Dr. Berkant Özpolat hastaların soruların cevapladı. Prof.Dr. Nafiye Yılmaz kadın doğum doktoru olarak özellikle Tüp bebek, kadın onkolojisi, kadın hastalıkları, fertilite gibi alanlarda bilgi aktarırken, Prof.Dr. Berkant Özpolat ise cerrahi kompleks işlemler, ameliyatlar ve genel hastalıklar ve tedavileri konusunda bilgi verdi.

Her iki etkinlikte de söz alan Güven Hastanesi İş Geliştirme Direktörü Tuğba Arız, 250’den fazla ödüllü doktoru ve 48 departmanıyla Güven Hastanesi’nin, sadece 2022 yılında 17 binden fazla uluslararası hastayı iyileştirdiğini belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.