kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
STERLIN
40,9744
BITCOIN
$69.925
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi yeni başkanı Kenan Nafi

Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi yeni başkanı Kenan Nafi
16.05.2023
0
A+
A-

İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi (CTCA UK), 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulda yeni bir yönetim kurulu ve yeni başkan Kenan Nafi ile yoluna devam etme kararı aldı. 

CTCA, bu yılki toplantıya katılan tüm üye dernekler ve onur konuklarına teşekkür ederek, aynı şekilde, ayrıca görevini tamamlayan yönetim kuruluna teşekkür etti ve yeni yönetim kurulunda en iyi dileklerini ilettiğini vurguladı.

CTCA’nin yeni başkanı Kenan Nafi ve ekibiyle birlikte, gelecekteki faaliyetlerinde Kıbrıs Türk toplumunun çıkarlarını korumaya ve desteklemeye devam edeceğini belirtti. Yeni yönetim kurulu, birlik ve dayanışma içinde çalışarak, Kıbrıs Türk diasporasının ihtiyaçlarına yönelik önemli projeleri hayata geçirmeyi hedeflemektedir.

CTCA’nin genel kurulda, üye derneklerin temsilcilerinin bir araya gelerek, önemli konuların tartışıldığı ve gelecek dönem için stratejilerin belirlendiği bir platform olarak hizmet verdiğini vurguladı. Bu yılki genel kurulda yapılan değişikliklerle, dernekler konseyi daha da güçlenerek, Kıbrıs Türk toplumunun sesini daha etkin bir şekilde duyurmayı amaçlamaktadır.

CTCA’nin yeni başkanı Kenan Nafi, görevine başlarken duyduğu heyecanı ve motivasyonu ifade etti. Kıbrıs Türk toplumunun birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Nafi, Kıbrıs Türk derneklerinin bir araya gelerek güçlerini birleştirmelerinin önemini belirtti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.