kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.755
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
14°C
LONDRA
14°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Ekin-Su’nun performansı ülkeyi karıştırdı

Ekin-Su’nun performansı ülkeyi karıştırdı
16.01.2023
0
A+
A-

İngiltere’de son dönemde ünlenen sosyal medya fenomeni Ekin-Su Cülcüloğlu dün ülkeyi birbirine kattı. İngiltere’de yayınlanan Love Island isimli yarışma programına katıldıktan sonra bahtı açılan sosyal medya fenomeni Ekin-Su Cülcüloğlu Pazar akşamı ülkeyi adeta ikiye böldü.

Bir dönem Türkiye’de de yayınlanan “Buzda dans” konseptli yarışmaya katılan genç sosyal medya fenomeni ilk bölümdeki performansıyla İngilizleri hem kızdırdı hem de İngiltere kamuoyunun beğenisini topladı.

Oldukça şaşalı ve seksi bir performans hazırlayan Cülcüloğlu’nun kısa dans gösterisi ülke gündemine damga vururken, İngiliz bulvar gazetelerinde yer alan haberlerde çok sayıda İngiliz TV izleyicisinin bu performanstan rahatsız olduğu ortaya çıktı. Bazı TV izleyicilerinin Cülcüloğlu’nun performansını ülkedeki yerel denetleme kurumlarına şikayet ettiği belirtildi.

Öte yandan Cülcüloğlu’nun performansı da hem jüriyi hem izleyicileri ikiye böldü. Aldığı puanla son iki yarışmacıdan biri olan genç kadın, oylamanın son adımında aldığı düşük puan ile elendi. Fakat bazı İngiliz sosyal medya kullanıcıları Cülcüloğlu’nun elenmesinin haksızlık olduğunu iddia ederek programda şike olduğunu öne sürdü.

Televizyon izleyicilerinin telefonları aracılığıyla mesaj göndererek oy verdiği yarışmada sadece 5 dakika süre tanınmasının yeterli olmadığı da belirtilerek genç kadının elenmesinin arkasındaki sebebin bu olduğu kaydedildi.

Ekin-Su ise kaybettiğini öğrendikten sonra çok üzüldüğünü söyledi. Genç sosyal medya fenomeni, “Bir süredir hastaydım, evet bu bir bahane olmamalı ama çok üzüldüm” ifadesini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.