kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4488
EURO
34,7445
STERLIN
40,5340
BITCOIN
$63.756
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
10°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Cyprus Paradise, prestijli İngiliz Seyahat Ödülleri’nde altın ödül kazandı

Cyprus Paradise, prestijli İngiliz Seyahat Ödülleri’nde altın ödül kazandı
02.12.2022
0
A+
A-

Britanya Seyahat Ödülleri (British Travel Awards 2021 -22) sahiplerini buldu. “Doğu ve Güneydoğu Avrupa’ya Seyahat Düzenleyen En İyi Tatil Şirketi” ödülünü 9. defa Kuzey Kıbrıs’a her yıl 30 binin üzerinde turist taşıyan Cyprus Paradise aldı.

Birleşik Krallık genelinde tüketiciler ve seyahat profesyonelleri tarafından, başarı ve üstünlüğün simgesi, tatil ve seyahat sektörlerinin ‘Oscar’ı’ olarak bilinen Britanya Seyahat Ödülleri (British Travel Awards) sahiplerini buldu.

Birleşik Krallığının en büyük ödüllendirme programı Britanya Seyahat Ödülleri’yle bu yıl da, en iyi tur operatörü, seyahat acenteleri, hava yolları, kiralık araba şirketleri gibi kategorilerde yapılan, aralarında dev kuruluşların da bulunduğu yarışma Battersea Parkın’daki Evolution Centre’de gerçekleşti. Sonuçlar 29 Kasım 2022’de Battersea Evolution’da düzenlenen prestijli bir törenle açıklandı. BTA töreni, 618.000’den fazla başvuru ile tatilciler tarafından verilen inanılmaz oylara dayalı olarak dünyanın en iyi tatil şirketlerini ödüllendirmeye ve onurlandırmaya adanmıştır.

Bu ödül, seyahat endüstrisinin en prestijli ödülü olarak kabul ediliyor. Ayrıca, bu ödül, Cyprus Paradise’ın, müşterilerine Kıbrıs’ta birinci sınıf hizmet ve harika tatiller sunduklarını gösteriyor.

Ödül töreninin ardından Cyprus Paradise ortağı ve Genel Direktörü Dr. Muhammet Yaşarata şunları söyledi:

“9 yıldır üst üste kazandığımız için çok mutluyuz! Bu en prestijli ödül, misafirlerimize Kıbrıs’taki en iyi tatilleri yaşatmaya olan bağlılığımızın eşsiz bir temsilidir. Destek ve sadakat, seyahat endüstrisindeki başarımızı sağladı. Ayrıca yakın zamanda yeni markalarımız Malta Paradise (MaltaParadise.com) & Turkey Paradise’ı (TurkeyParadise.com) piyasaya sürdüğümüzü duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Önümüzdeki yıllarda, misafirlerimize mümkün olan en iyi tatil deneyimlerini sunmayı dört gözle bekliyoruz.”

Cyprus Paradise’ın ortağı ve Direktörü, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı, Dimağ Çağıner’de böylesi önemli bir ödülü kazanmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Çağıner, ‘‘Cyprus Paradise’ın bu ödülü kazanmasından ülkemiz adına da çok büyük gurur duyuyoruz. Bu ödülü kazanmamızda bize destek veren Otelcilerimize, Hava Yollarımıza ve daha diğer tüm ulaşım sağlayıcılarına ve Devletimize vermiş oldukları destek ve güvenden dolayı çok teşekkür ederiz. Bu noktada başta Cyprus Paradise’da çalışan ailemize, onun sağlayıcısı TourPlus’da çalışan ailemize ve onlara destek veren tüm Grup şirketlerinde çalışan ailelerimize göstermiş oldukları başarıdan dolayı da çok tebrik ediyorum” diye konuştu. 

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.