kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2217
EURO
35,1222
STERLIN
40,9327
BITCOIN
$66.300
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
21°C
LONDRA
21°C
Hafif yağmur
Cuma Kapalı
19°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

“The Wild Woman” Narin Oz tarafından Wandsworth Sanat Fringe’de sahne alacak

“The Wild Woman” Narin Oz tarafından Wandsworth Sanat Fringe’de sahne alacak
07.05.2024
0
A+
A-

Gerçeküstü sakin mizah oyuncusu ve yazarı Narin Özenci, Narin Oz ile sahneye geri dönüyor ve solo gösterisi olan “The Wild Woman – İlerlemede” ile sahneye çıkıyor.

Narin Özenci’nin eksantrik sakin alter egosu, Narin Oz, gelişmemiş gösterisi olan “The Wild Woman (İlerlemekte)” ile Haziran ayında Wandsworth Sanat Fringe’de sahneye çıkıyor.

Bu gösteri, kendi otistik olma mücadelelerine bir aşk mektubu niteliğindedir, etrafındaki dünyayı anlamaya ve başa çıkmaya çalışırken. Gösteri hala gelişmekte ve muhteşem bir canavara dönüşüyor ve Narin, tüm beyinleri gelip izlemeye davet ediyor. Alter egosu Narin Oz’u takip edin, gelişmemiş gösterisinin gerçeküstü dünyasına girerken kurgusal deliklere düşer. Onu bu deliklerden çıkarmaya yönelik çabalarını, bilgi yükleme, duyusal aşırı yüklenme ve ilerlemekte olan vahşi kadın olmak istemeyen erimelerini izleyin.

Narin Özenci’nin alter egosu Narin Oz’unun gelişmemiş gösterisinin özeti:

Check-out 5’den Alice, bir Türk bakkalında rafları diziyor. Gerçek adı Melek, ama patronu bütçe kesintileri nedeniyle ona Alice adını vermiş. Gece vardiyasında rafları dizerken, gecikmelerini telafi etmek için elektrikler kesiliyor. Kendisini dondurulmuş gıda bölümünde çok korkutucu bir gelinlik giymiş olarak kendi beyninde bulur. Gerçek dünyaya geri dönmek için tüm geçmiş anılarını hatırlayıp hatırlamadan önce farklı koridorlarda saklanan tüm anıları tekrar ziyaret etmesi gerekmektedir. Neyse ki, onu desteklemek için yanında güvenilir yardımcıları, Kopuk Parmak ve Dr. Feçal Madde var, ki bunlar tamamen yardımcı değiller. Ani bir dönemeçte köşede onu özgürlüğüne zarar vermeye hazır vahşi kadın saklanıyor.

Seyirci etkileşimi bekleyin. Karmaşa bekleyin. Bitmemiş bir gösteri bekleyin.

Narin Özenci tarafından yazıldı ve oynandı.

Narin, daha önce Edinburgh Fringe festivali için üç tiyatro gösterisi yapmış, Girls Go Trolling adlı kendi şovunu Channel 4’te sunmuş ve BBC 1’in Man Like Mobeen’inde görünmüştür. Son zamanlarda, Mindfield Film Festivali’nin bir parçası olarak kısa filmi The Geoffrey Diaries için en iyi komedi ödülünü kazandı.

The Wild Woman Show, 18 Haziran Salı günü St Mary Kilisesi’nin Arches’ta açılıyor ve 19 Haziran Çarşamba gününe kadar devam ediyor. 21:00-22:00 arası.

Biletler şimdi satışta ve bilgi almak için Hello@dodomuvenues.com adresine e-posta gönderebilirsiniz. Ayrıca, etkinlikle ilgili daha fazla bilgiye ve bilet satın alma imkanına https://www.wandsworthfringe.com/whats-on-2024/the-wild-woman adresinden ulaşabilirsiniz.

“The Stage” tarafından “Hissi, görsel olarak komik ve derinden duygusal” olarak nitelendirilen bu etkinlik, genel olarak oldukça olumlu eleştiriler almıştır. Diğer bağlantılar arasında Narin Özenci’nin resmi web sitesi olan https://narinoz9.wixsite.com/absurdlydeadpan ve Instagram hesabı @narinofoz bulunmaktadır.

Yapım adı “Vahşi Kadın” olan bu gösteri, 18 ve 19 Haziran tarihlerinde The Arches At St Mary’s Church, High Street, Putney Londra SW15 1SN adresinde gerçekleşecektir. Gösteri saatleri 21:00 – 22:00 arasındadır ve yaş sınırlaması 15+’tir. Tür olarak komedi ve tiyatro / performans tek kişilik gösteri olarak tanımlanmaktadır. Bilet fiyatları £10, indirimli biletler ise £8’dir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.