kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
STERLIN
42,4311
BITCOIN
$67.829
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Açık
27°C
LONDRA
27°C
Açık
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
30°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
25°C
Çarşamba kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
25°C

Bexley Belediye Başkanı Ahmet Durmuş, yardım balosuyla görevine veda etti

Bexley Belediye Başkanı Ahmet Durmuş, yardım balosuyla görevine veda etti
14.05.2024
0
A+
A-

Bexley’in Muhafazakâr Partili Belediye Başkanı Ahmet Durmuş, düzenlenen bir yardım balosuyla belediye başkanlığına veda etti. Yaklaşık bir yıl boyunca görev yapan Durmuş, 22 Mayıs’ta görevini devredecek. Veda gecesi, Delta Hotels by Marriott’ta gerçekleşti.

Ahmet Durmuş’un eşi Elmaz Durmuş ve kızları Halkla İlişkiler Sorumlusu Sedef Özsavcı ile Avukat Salise Durmu Sedef Özsavcı da geceye katıldılar. Gecenin geliri, Ahmet Durmuş’un kurucusu olduğu Rauf R. Denktaş Türk Okulu, özel gereksinimli çocukların ve gençlerin ailelerini bir araya getiren Bexley Voice adlı organizasyon ve sanat yoluyla ruh sağlığının geliştirilmesi için faaliyet yürüten Centrepieces Vakfı arasında paylaştırılacak.

Belediye Başkanı Ahmet Durmuş, 260 binden fazla kişiden oluşan belediyede aldığı görevin kendisi için büyük bir onur ve ayrıcalık olduğunu belirtti. Durmuş, görev süresince birçok Bexley sakinini tanıma fırsatı bulduğunu ve Türk kardeşlerinin ilgisiyle karşılaştığını ifade etti. Durmuş, ayrıca British Telecom’da mühendislik yapmış ve ardından aile şirketi Eden Valley’de direktör olarak görev almıştı.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı gecede, katılımcıların yaklaşık yüzde 70’ini Türk kökenli davetliler oluşturdu. Başkan Ahmet Durmuş, masasını İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi Başkanı Kenan Nafi, eşi Özlem Nafi ve diğer ilçe belediye başkanlarıyla paylaştı.

Tango ve salsa danslarının da yapıldığı gecede Belediye Başkanı Ahmet Durmuş ve eşi, masaları tek tek ziyaret ederek konuklarla selamlaştılar. Gecenin katılımcıları arasında KKTC’nin eski Londra Temsilcisi Oya Tuncalı, eşi İhsan Tuncalı, eski Eğitim Müşaviri Gülgün Özçelik, eşi Gürkan Aşık, Rauf Denktaş Türk Okulu Başkanı Meryem Biricik, Asbaşkan Tülay Şişman, eşi Erdal Şişman, Limasollular Derneği Başkanı Arife Retvan, Kıbrıs İslam Toplumu Başkanı Hüseyin Haşim Al Bakayi, iş insanları Tuncel-Türkan Nalbantoğlu, Işık Vedat ve Enver Kannur da yer aldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.