kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2671
EURO
34,7458
STERLIN
40,3931
BITCOIN
$63.496
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
20°C
LONDRA
20°C
Hafif yağmur
Çarşamba Kapalı
21°C
Perşembe Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Cuma Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Cumartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Kaya Sarı ‘Salon International’ fuarında yeteneğini gösterdi

Kaya Sarı ‘Salon International’ fuarında yeteneğini gösterdi
11.10.2022
0
A+
A-

PROFESYONEL kuaför sektörünün kalbindeki olay ‘Salon International’, 8 Ekim Cumartesi – 10 Ekim Pazartesi arası Excel Londra fuar alanında gerçekleşti.

İngiltere’de doğup büyüyen yetenekli berber Kaya Sarı, ‘Purcy Chair’ aracılılığıyla Salon International fuarında yeteneğini gösterdi. Özellikle sosyal medya platformlarında binlerce takipçiye sahip olmakla bilinen seslendirme sanatçısı ve komedi skeç yazarı Kaya Sarı, berberlik mesleğini de hızlıca geliştiriyor.

18 yaşındaki berber Sarı, dünyanın ilk taşınabilir tedavi koltuğu olan Purcy Chair markası için Salon International fuarında canlı saç kesimi yaptı. Purcy Chair, hem müşteriler hem de profesyoneller düşünülerek yapılmıştır ve tüm hizmetlerde profesyonellik düzeyini artırmak için tasarlanmakla bilinmektedir. Kaya, Purcy Chair tarafından sunulan bu fırsatı en etkili şekilde kullanmayı başardı.

‘ALANINDA BİNLERCE KİŞİNİN ÖNÜNDE SAÇ KESMEK HİÇ DE KOLAY DEĞİL’

10 Ekim Pazartesi günü fuar alanında başarılara imza atan yetenekli genç Kaya, Londra Gazete’ye konuşarak Purcy Chair tarafından kendisine sunulan bu fırsattan oldukça mutlu ve gururlu olduğunu belirtti.

Kaya şöyle devam etti:

‘‘Purcy Chair’in bana sağladığı fırsat için çok müteşekkirim. Purcy Chair, kuaförler, güzellik uzmanları ve berberler için mobil sandalye tedarik eden dünya lideri ve ilk şirketlerden biridir. Bana ulaştıklarından çok mutluyum ve bu fırsatın berberlik kariyerimi sonuna kadar sürdürmeme yardımcı olacağını umuyorum. Kendi performansıma ve insanlarla iletişim kurma şeklime çok şaşırdım. Etkinlikte oldukça keyif aldım ve kendimi rahat hissettim. Hayallerime ulaşmak için bir adım daha yaklaştığımı inanıyorum. Bu yaşta böylesi bir fuar alanında binlerce kişinin önünde saç kesmek hiç de kolay değil ancak bunu başardığım için kendimle gururluyum.’’

Salon International, saç profesyonellerinin ağ kurmasını, pazardaki yenilikleri ve sektörde dikkat edilmesi gereken trendleri öğrenmesini ve keşfetmesini sağlayan, yalnızca profesyonellere yönelik bir sergi olarak tanınmaktadır. Fuarın amacı, uluslararası profesyonel kuaförler topluluğunu, sektörü ayakta tutan ve yükselten markalarla birleştirmektir. Gelecek trendler ve eğitim konusunda güncellenirken, saç ürünleri ve hizmetlerindeki en son yenilikleri keşfetmek için mükemmel bir yerdir. Salon International, kıdemli alıcılar, salon sahipleri, kuaförler, kuaförler, öğrenciler, çıraklar, renk teknisyenleri, berberler ve daha fazlası dâhil olmak üzere kuaför endüstrisinden tüm profesyonelleri ağırlamaktadır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.