kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3804
EURO
34,7550
STERLIN
40,6783
BITCOIN
$62.604
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
17°C
LONDRA
17°C
Parçalı bulutlu
Salı Hafif yağmur
18°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Kıbrıslı Türk gençlerden İngiltere çıkartması (video)

15 Kasım 2014 tarihinde Londra’da kurulan Kıbrıslı Türk Gençliği (KTG) dün akşam seçkin davetlilerin katıldığı bir resepsiyonla basına tanıtıldı.

Kıbrıslı Türk gençlerden İngiltere çıkartması (video)
12.12.2014
0
A+
A-

15 Kasım 2014 tarihinde Londra’da kurulan Kıbrıslı Türk Gençliği (KTG) dün akşam seçkin davetlilerin katıldığı bir resepsiyonla basına tanıtıldı.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cAEiNLFHHqI[/youtube]

 

DSCN1480

Resepsiyona katılamayan KKTC devlet zirvesinin de yoğun ilgi gösterdiği resepsiyona Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu başta olmak üzere Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Dışişleri Bakanı Nami Özdil, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova ve değişik partilerden çok sayıda tebrik mesajları okundu.

Ozdil Nami - Mesaj

KKTC DIşişleri Bakanı Özdil Nami’nin KTG’ye yolladığı mesajı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en genç milletvekili ünvanına sahip olan TDP’li Zeki Çeler’in de aralarında bulunduğu tanıtım resepsiyonunda KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı, Eğitim ve Kültür Ateşesi Hasan Sarper Kortaylı, Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi Başkanı Aysın Yılmaz, Londra’da farklı bölgelerin Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda davetli katıldı.

DSC_0087

KTG Başkanı ve Biyomedikal Mühendisi Ülvan Özad

Kıbrıslı Türk Gençliği (KTG)’nin başkanlığını üstlenen Biyomedikal Mühendisi Ülvan Özad idealist ve eğitimli genç arkadaşlarıyla birlikte atılan bu ilk adıma büyük destek veren Euromed Maritime Ltd. şirketinin sahibi Hasan Gazi ve Londra Gazete’nin sahibi Yılmaz Özyiğit’e özellikle teşekkürlerini ifade etti. Özad “bu yolda bizleri destekleyen çok değerli büyüklerimiz var. Amacımız Kıbrıslı Türk gençlerini biraraya getirip, karşılıklı fikir alışverişleriyle daha ileriye gitmek ve sorunlarımızı bir an evvel çözmek için çalışmalar yapacağız.” dedi. Genç vekil konuklarla selfie resmi çeklimeyi de ihmal etmedi.

DSCN1483

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Milletvekili Zeki Çeler kendi kamerasıyla davetlilerle selfie çekti.

 

Cumhuriyet Meclisi’nin en genç milletvekili ünvanına sahip Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Milletvekili Zeki Çeler ise “bu akşam buraya bir milletvekili olarak değil; Kıbrıslı bir Türk Genci olarak katılıyorum. Bu akşam politikadan bahsetmeyeceğim. Hatta partimin adını dahi söylemeyeceğim. KTG’nin ihtiyaçlarını adaya aktarmalarını ve İngiltere’de yaşadıkları sorunlar birlikte çözmek adına bizlerle paylaşmalarını, çalışmalarını en etkili ve doğru şekilde yapmalarını diliyorum.” diye konuştu.

DSC_0089

İngiltere Kraliyet Ailesi tarafından ödüllendirilen Kıbrıslı Türk Doktor Teoman Sırrı yaptığı konuşmayla salonda büyük kahkaha koparttı. Dr. Sırrı “evlenecekseniz yine kendi milletiniziden, kendi kültürünüzden birisiyle evlenin” mesajını verdi gençlere.

KTG ilk icraatları arasında “Kariyer Seminerleri” düzenleyerek kültürel aktivitelerle de yelpazesini gelilştirmeyi hedefliyor.

DSC_0030

(Soldan sağa)Gönül Özcenk, Zeki Çeler ve Cihan Kayıkçı

DSC_0100

Dilşad Hüdaverdioğlu Şenol – KKTC Londra Muavin Konsolosu

DSC_0096

Gönül Özcenk – UCL Teknolojik Girişimcilik Mastır Öğrencisi

DSC_0109

Üniversite öğrencisi Cihan Kayıkçı devletin zirvesinden gelen mesajları okudu.

DSC_0019

TDP Milletvekili Zeki Çeler (solda) ve Euremed Maritime Ltd. Şirketi sahibi HAsan Gazi

DSC_0010

Eğitim ve Kültür Ateşesi Hasan S. Kortaylı (solda) ve Prof. Dr. Mustafa Camgöz

DSC_0014 DSC_0029 DSC_0071 DSC_0020 DSC_0111 DSC_0023

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.