kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.448
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

‘Aşk Kırıntıları’ tiyatro oyunu sanatseverlerle buluşuyor

‘Aşk Kırıntıları’ tiyatro oyunu sanatseverlerle buluşuyor
27.07.2022
0
A+
A-

ASMALI Sahne İstanbul’dan sonra Londra’da sanata severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Aşk Kırıntıları oyununu İstanbul’dan sonra ilk kez Londra prömiyerini 7 Ağustos, Field Seat Organic Stage’de gerçekleştirecek. Derya Aslan’ın başarılı oyunculuğuyla göz doldurduğu oyun aşk kırıklıklarımıza dair hikayeler barındırıyor.

Aşk Kırıntıları tiyatro oyunu genç bir kadının, kadın kimliği ve cinsel özgürlük kavramlarını yerel ve evrensel değerlerle sorgularken kimi zaman hüzünlü kimi zaman muzip hikâyelerle yaşadığı aşkları anlatmaya, bir yandan da kendini ve yaşadıklarını anlamaya çalışmasını konu alıyor.

Asmali Sahne tarafından tiyatro oyunu hakkında şu açıklama yapıldı:

‘‘Asmalı Sahne 2019 Sadri Alışık özel ödülü ve Yeni Tiyatro Dergisi 2020 En İyi Mekan ödüllerini aldı. Asmalı Sahne olarak yerli ve güncel yazarlara öncelikle yer verdiğimiz bir oyun programı sunmaktayız. Bunun yanı sıra Türkiye'de daha önce oynanmamış yeni oyun metinleri araştırıyoruz. Bunun önemi de yine dünyada güncel olarak sahne alan metinlerden uzak
kalmamak. Sanat evrensel biliyorsunuz, Bulgar bir yazarın güncel meselesi de bugün sizin gerçeğinizle örtüşebilir. Oyunların yanı sıra kitap kulübümüz ve oyunculuk atölyeleri devam ediyor. 2020’de Londra’da Asmalı Sahne London’I kurarak yurt dışına açıldık hedefimiz yerli oyunlarımızı sanatseverlerle buluşturmaya devam edeceğiz.’’

Aşk Kırıntıları, tiyatro oyununu yazan ve yöneten: Cem Kenar, oynayan: Derya Aslan, reji asistanı: Yağmur Ünal ve afiş tasarımı Serhat Akavcı tarafından yapıldı.

Tiyatro oyunu detayları:

7 Ağustos Pazar

Saat: 15’de

Biletler 10 pound

ADRES:FIELD SEAT ORGANIC STAGE

665 High Road Tottenham N17 8 AD

Daha fazla bilgi için:

07881 526853

www.asmalisahne.com

PETEK KIRBOĞA KİMDİR

Profesyonel oyunculuğa İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda figürasyon görevinde başlayan Petek Kırboğa uzun yıllar çocuk tiyatrosu, özel tiyatrolarda çalışmaya devam etti. Özgün işler üretmek adına 2014 yılında Asmalı Sahne kurucu ortağı olmaya karar verdi.

Bir dönem doğaçlama tiyatro çalışmaları yapan oyuncu sinema filmleri ve dizilerde çeşitli rollerde oynadı.

Bahçeşehir Üniveristesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisansını tamamlayan oyuncu, New York Barrow Group’ta profesyonel oyunculuk atölyesinin yaz programına, HB Stüdyo Yönetmenlik atölyesine ve Theatre of New Audince’ın düzenlediği Peter Brook Genç Yönetmenler atölyesine katıldı. 2021’de yerli yazarlarımızı yurt dışında tanıtma hedefiyle Asmalı Sahne London’ı kurdu.

Üretimlerine Asmalı Sahne ve Asmalı Sahne London çatısı altında devam etmekte.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.