kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3740
EURO
34,9623
STERLIN
40,9725
BITCOIN
$69.868
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

TTFF ve Digiturk imzaları attı (video)

Türkiye’nin ‘Bir’ numaralı spor ve futbol yayın kanalı Digiturk, Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun yeni sponsporu oldu.

TTFF ve Digiturk imzaları attı (video)
26.11.2014
0
A+
A-

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nn4D-ivI9co[/youtube]

 

 

Kemal Soyer, TTFF’nin tarihindeki en büyük sponsorluk sözleşmesi için Digiturk yetkilisi Özgür Aggül ile el sıkıştı.

Kemal Soyer, TTFF’nin tarihindeki en büyük sponsorluk sözleşmesi için Digiturk yetkilisi Özgür Aggül ile el sıkıştı.

 

Türkiye’nin ‘Bir’ numaralı spor ve futbol yayın kanalı Digiturk, Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun yeni sponsporu oldu.

Sponsorluk için bir ay kadar önce başlayan görüşmeler geçen hafta olumlu sonuç verdi ve taraflar anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz Salı akşamı Waltham Forest Kulübü’nün sosyal tesislerinde düzenlenen törende, sözleşmeyi Türk Toplumu Futbol Federasyonu adına Sekreter Mehmet Gözde, şahit olarak da Başkan Kemal Soyer imzalarını attı. Daha önce Türkiye merkezinde Digiturk yetkililerinin imzalayarak,  gönderdiği sözleşmeye Almanya’dan gelen Satış ve Pazarlama Menajeri Özgür Aggül de şahit olarak imza  koydu.

Günün özel anlamına uygun Digiturk ve TTFF logolarının yer aldığı pasta dikkat çekiciydi.

Günün özel anlamına uygun Digiturk ve TTFF logolarının yer aldığı pasta dikkat çekiciydi.

LOGOLARLA SÜSLÜ PASTA

Digiturk ve TTFF logolarıyla kaplı pastanın da kesildiği törene KKTC Londra Konsolosu Mustafa Beyazbayram, Federasyona 11,5 yıldan beri isim sponsorluğu yapan Nural Ezel, Digiturk Fransa ve İngiltere Bölge Satış Menajeri Arif Ayvaz, İngiltere Bayiliğini yapan iElectronic’ten Ertan Şahin, Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri ve kulüp temsilcileri katıldı.

Törende konuşan Federasyon Yönetim Kurulu üyesi Turgut Esendağlı, Digiturk’ün, kendileri seçmelerinin çok önemli olduğunu vurguladı. Fedearsyonu, 40 yıl boyunca bugünlere getirenlere teşekkür ederek, “Digiturk’ün de desteğiyle bizimle birlikte birçok arkadaş da bu yolda devam edecek ve Federasyonu daha da ileriye götüreceğiz” dedi.

Federasyon Başkanı Kemal Soyer, Digiturk’ün TTFF’ye sponsor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendilerine 12 yıla yakın süre isim sponsorluğu yapan Nural Ezel’e teşekkür etti.

Kemal Soyer, Digiturk'e sponsorluk desteği nedeniyle teşekkür etti.

Kemal Soyer, Digiturk’e sponsorluk desteği nedeniyle teşekkür etti. (BURAK GÜLŞEN)

SOSYAL PROJELER ÖNEMLİ

Digiturk euro Satış ve Pazarlama Menajeri Özgür Aggül de yaptığı konuşmada, İngiltere’de futbolla ilgili en faal kuruluş olarak TTFF’i seçtiklerini vurguladı. Digiturk’ün sosyal projelere de önem verdiğine işaret eden Özgür Aggül, kendilerine toplumumuzun göstereceği destekle paralel olarak bundan böyle de bu tür katkılar sunmaya devam edeceklerini vurguladı.

İllegal iş yapan bazı kuruluşlara de değinen Digiturk yetkilisi, bunların Türk sporuna büyük zarar verdiğine dikkat çekti. Özgür Aggül, toplumumuzun bunlara itibar etmemesini de isteyerek, bunlarla yasal zeminde mücadele edeceklerinin altını çizdi.

Kuzey Londra’ra, 60 Stoke Newington Road N16 7XB adresinde uzun yıllardan beri Digiturk’ün bayisi olarak çalışan iElectronic’in  Menajeri Ertan Şahin de, dekodar satışlarıyla bilgi verdi. Şahin, paket program satışlarının £300 olduğunu, ancak başlatılan kampanyayla rakamın £149’a düşürüldüğünü söyledi.

İllegal satışlara ilgi gösterilmemesini isteyen Ertan Şahin, Digiturk’in en büyük özelliğinin ‘buradan aldığını, buraya vermek’ olduğunu söyledi.

Öte yandan sponsorluk rakamı konusunda törende resmi bir açıklama yapılmamasına karşın Digiturk’ün üç yıllık sponsorluk karşılığında Türk Toplumu Futbol Federasyonu’na 58 bin pound ödemede bulunacağı öğrenildi.

Mehmet Gözde, TTFF adına imzayı atarken, Özgül Aggül ve Kemal Soyer'de sözleşmenin şahitleri oldu.

Mehmet Gözde, TTFF adına imzayı atarken, Özgül Aggül ve Kemal Soyer’de sözleşmenin şahitleri oldu. (BURAK GÜLŞEN)

Türk Toplumu Futbol Federasyonu yetkilileri, Digiturk temsilcileri ve KKTC Londra Konsolosu Mustafa Beyazbayram imza töreni sonrası biraraya geldi.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu yetkilileri, Digiturk temsilcileri ve KKTC Londra Konsolosu Mustafa Beyazbayram imza töreni sonrası biraraya geldi. (BURAK GÜLŞEN)

1976 yılında kurulan ve aralıksız 39 yıldan beri London Football Assocation (LFA) bağlı olarak faaliyette bulunan Türk Toplumu Futbol Federasyonu’na 1. ve 2.Küme ile U21 kategorisinde 25 takım, gençlerde 6, Veteranlarda 16 takım mücadele ediyor. Türk Ligi takımları,  LFA’nin Londra’daki 3 kupasında da bugüne dek büyük başarılara imza attı.

TTFF'nin yeni sponsoru Digiturk'ün yetkilisi Özgür Aggül (sağda) ve eski sponsor Nural Ezel.

TTFF’nin yeni sponsoru Digiturk’ün yetkilisi Özgür Aggül (sağda) ve eski sponsor Nural Ezel. (BURAK GÜLŞEN)

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.