kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$63.881
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazar Hafif yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Çarşamba kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Zeynep ‘O Ses Türkiye’yi büyüledi

Londra’da yaşayan genç yetenek Zeynep Topkaya, katıldığı ‘O Ses Türkiye’ programındaki performansı ile hem jürinin hem de izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Zeynep ‘O Ses Türkiye’yi büyüledi
Zeynep Topkaya, müzk çalışmalarını Londra'da sürdürüyor.

Zeynep Topkaya, müzk çalışmalarını Londra’da sürdürüyor.

Yaşamını ve müzik çalışmalarını Londra’da sürdüren Felicity Zeynep Topkaya, ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılarak Türkiye’nin gündeminde yer aldı.

Zeynep, 11 Kasım Salı akşamı sahne aldığı programda jüri üyeleri ve ekran başındaki izleyicileri mest etti. Ulusal yayın yapan TV8 kanalında yayınlanan ve Acun Ilıcalı tarafından sunulan yarışmada ‘American Boy’ isimli parçayı seslendiren Topkaya, salondaki izleyicilerden büyük alkış aldı.

Jüri üyelerinin adayları sahneye arkaları dönük bir şekilde dinledikleri ve beğenmeleri halinde butona basarak döndükleri bir formatta sunulan programda, bütün jüri üyelerinin Zeynep için sahneye döndükleri dikkat çekti. Ünlü sanatçılar, Ebru Gündeş, Hadise, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ve Mazhar Alanson ile Özkan Uğur’un çalışmayı teklif ettikleri Zeynep, yarışmanın bundan sonraki bölümleri için Hadise’nin teklifini kabul etti.

Programda babasının Sivas’lı annesinin ise İngiliz olduğunu söyleyen Zeynep, sempatik tavırları ve güzelliği ile de beğeni topladı. Yarışmanın sunucusu Acun’un ikinci kez şarkı söylemesini istediği Zeynep, Türk basınının da en çok haber yaptığı yarışmacı oldu. zeynep topkaya web

Yorumlar

  1. Ümran su says:

    Bayıldım sesine , şarkının ilk halinden güzel söylemiş bence