kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3401
EURO
35,1057
STERLIN
41,0402
BITCOIN
$63.332
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
17°C
LONDRA
17°C
Kapalı
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
15°C
Perşembe Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Enis bebek artık bir melek

Enis bebek artık bir melek
05.10.2021
0
A+
A-

2017 yılında havuza düşerek boğulma tehlikesi atlatan fakat bitkisel hayattan çıkamayan Enis bebek, 4 Ekim Pazartesi günü hayatta gözlerini yumdu.

Enis bebeğin annesi sosyal medya aracılığyla üzücü haberi takipçilerle paylaştı. İşte yaslı annenin duygusal mesajı:

‘’Sevgili Enis, asla bir veda olmayacak, biz yine her zamanki gibi bağlıyız. 4,5 yıldır imkasız olanla savaştın ve şimdi dinlenme zamanı. Doğduğun andan itibaren sana meleğim dedim ve şimdi gerçekten üzerimden uçuyorsun, her zaman benimlesin. Gülüşün, azmin, mücadelen tarihe geçecek. Cesaretin ve cesaretinle dokunduğun kişiler, seni sonsuza kadar süper kahraman olarak hatırlayacaktır. Ben dünyanın en gururlu annesiyim. Bana çok şey öğrettin bebeğim. İlk nefesinden son nefesine kadar seni kollarımda tuttum. Sen benim harika çocuğumsun ve seni kutlamaya devam edeceğim. Seni sonsuza kadar seviyorum meleğim.’’

NE OLMUŞTU?

Kıbrıslı Türk ailenin gözbebeği olan 6 yaşındaki Enis, 11 Nisan 2017 yılında Muğla’daki evlerinin havuzuna düşmüştü. O sırada annesi işte olan minik Enis’i, evdeki anneannesi düştüğü havuzdan çıkararak 112 Acil Servisini aradı. Sağlık ekipleri Enis’i, ambulansla önce Köyceğiz Devlet Hastanesine, ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırmıştı.

Muğla’da yoğun bakıma alınamayan Enis, Isparta’ya sevk edilmişti. 20 aylık bebek, helikopterle Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine götürülürken iki kez kalbi durmuştu.

Isparta’da yapılan tedavide doktorların “Beyin ölümü gerçekleşti.” demesine rağmen minik Enis pes etmedi ve küçük kahraman bir müddet sonra beyninden sinyaller göndererek yaşam belirtileri göstermişti. Komaya giren Enis’in minik bedeni, üç buçuk hafta boyunca komada kaldıktan sonra geçen hafta yoğun bakımdan çıkmıştı.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Hüseyin Sosun says:

    Bu acı haberi okuyunca çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Acınızı yürekren paylaşıyorum. Allah sabırlar versin ve melekler yoldaşı olsun Enisin.