kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2820
EURO
34,5734
STERLIN
40,4580
BITCOIN
$58.358
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
15°C
LONDRA
15°C
Hafif yağmur
Perşembe Orta şiddetli yağmur
14°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Büyükelçilik Rezidansında Cumhuriyet Resepsiyonu

Büyükelçilik Rezidansında yapılan Cumhuriyet resepsiyonunda coşkulu kalabalık.

Büyükelçilik Rezidansında Cumhuriyet Resepsiyonu
31.10.2014
0
A+
A-

Türkiye Cumhuriyeti’nin 91. yılı kutlamaları kapsamında Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç ev eşi Esra Bilgiç evsahipliğinde Büyükelçilik Konutunda bir resepsiyon verildi.

Manşet (2)

Duygu ve Ömer Özkan (Askeri Ateşe), Fatih Ulusoy (Büyükelçi Müsteşarı), Esra Bilgiç ve Abdurrahman Bilgiç (Londra Büyükelçisi)

Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, İngiltere Başbakanı David Cameron’ın Türkiye Ticaret Temsilcisi Lord Janvrin, İngiltere Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı General Sir Nicholas Houghton, İngiltere Eski Savunma Bakanı ve Muhafazakar Parti milletvekili Liam Fox, KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı, Londra’da görevli çok sayıda ülkeden Büyükelçilik ve Başkonsolosluk çalışanları, yabancı misyonlardan temsilciler, Türk Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ile sanatçılar, akademisyenler ve basın mensupları katıldı. Resepsiyona İngiltere’deki NATO karargahında görevli 16 Türk deniz subayı da katıldı. Büyükelçi Abdurrahman Bilgiç ve eşi Esra Bilgiç, Büyükelçilik Müsteşarı Fatih Ulusoy, Hava Pilot Kurmay Albay Silahlı Kuvvetler Ateşesi Ömer Özkan ve eşi Duygu Özkan konukları kapıda karşıladı. 

haber

Abdurrahman Bilgiç – Londra Büyükelçisi

DSC_0158 (Kopyala)

Adnan Yıldırım – Ekonomi Bakan Yardımcısı

Resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm Büyükelçilere yolladığı mesajı İngilizce ve Türkçe olarak okundu. Hemen ardında kürsüye gelen Büyüeklçi Bilgiç, Karaman’da meydana gelen maden kazasıyla ilgili duyduğu derin üzüntüden bahsederek konuşmasına başladı ve dualarının madenciler ve alileleriyle olduğunu dile getirdi.

Bir takım resmi temaslarda bulunmak üzere İngiltere’de bulunan Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım da aynı şekilde dualarını madencilere ve ailelerine gönderdi.

Davet edilen yerli ve yabancı büyük  kalabalık geç saatlere kadar rezidansta ağırlanırken; Büyükelçi Abdurrahman Bilgiç ve eşi Esra Bilgiç konuklarıyla geç saatlere kadartek tek sohbet etti.

DSC01226 (Kopyala)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.