kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5065
EURO
34,9070
STERLIN
40,6494
BITCOIN
$64.486
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
13°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Peray Ahmet, Haringey Belediyesi’nin yeni lideri olarak atandı

Peray Ahmet, Haringey Belediyesi’nin yeni lideri olarak atandı
28.05.2021
0
A+
A-

Cllr Peray Ahmet, dün gece Yıllık Genel Kurul’da resmi olarak Haringey Belediyesi’nin yeni lideri olarak atandı ve yerel halkın hayatlarını etkileyen kararlarda büyük bir ses verme sözü verdi.

Kıbrıslı Türk Cllr Peray Ahmet’in, görevi süresi üç yıldır. Wood Green’de büyüyen Cllr Ahmet, Woodside Lisesi’ne devam etti ve Haringey’deki çeşitli topluluğun değerlerine hakim.

Cllr Ahmet şunları söyledi: “Haringey Belediye’nin yeni Lideri seçilmekten dolayı heyecanlıyım ve onur duyuyorum. Ben ilçede doğup büyüyen ilk Haringey Liderlerinden biriyim ve işleri nasıl gördüğümü ve yapılanları nasıl görmek istediğimi şekillendiriyor. Bu eşsiz bir alan ve şimdi büyük ilçemize liderlik edebiliyor olmamı benim için daha da özel kılıyor – Wood Green’de büyüdüm ve şimdi burada Tottenham’da yaşıyorum. Haringey benim evim.

Çalışanlarını tanıyan, dinleyen – gerçekten dinleyen – ve onlarla işbirliği yapan bir belediyeye ihtiyacımız var. İnsanlara bir şeyler yapmak için burada değiliz – bir şeylerin gerçekleşmesi için onlarla çalışmak için buradayız – bir şeylerin gerçekleşmesi için onlarla çalışmak için buradayız. Haringey’in gerçekten, işbirlikçi bir belediye haline geldiğini görmek istiyorum. Seçildiğimiz türden bir değişikliği bu şekilde başaracağız. ”

Cllr Ahmet’in, ailesi 1950’lilerde Kıbrıs’tan kuzey Londra’ya göç etti ve Wood Green’i kendi evleri haline yaptıktan sonra Peray Ahmet North Middlesex Hastanesinde doğdu. Woodside Lisesi’ne giden Cllr Ahmet, komşuları ve yerel toplumdaki insanlar için bir fark yaratmayı hedefledi ve 2014’te Meclis Üyesi oldu. Cllr Ahmet, Çevre ve Yetişkinler ve Sağlık konularını kapsayan iki farklı idarede kabine görevlerinde bulundu ve ilçede yaşayan yerel halk için gerçek bir değişiklik yapmaya devam etmek istediği belirtildi.

Cllr Peray şu ifadeleri ekledi:  “Yönetimimin temel unsurunun ortak yapım ve ortak tasarımla ilgili olmasını ve daha işbirlikçi bir belediye olmasını istiyorum. Etnik azınlık geçmişine sahip işçi sınıfı bir kadınım, bu yüzden benim adıma konuşmak isteyen insanlara alışkınım. Kendi geçmişim bana, sakinlerimizle ilişki kurma ve konuşma şeklimizin ilerlemenin çok önemli bir bileşeni olduğunu gösterdi. Bir fark yaratmaya yardımcı olmak için Haringey’de yaşama konusundaki tüm bilgimi ve deneyimimi kullanacağım. ”

Küçük bir çocuğun ebeveyni ve ilçede çalışan bir anne olan Cllr Ahmet, ebeveynlerin karşılaştığı zorlukları ilk elden anlıyor ve çocuklarının yaşam şanslarını yönetiminin merkezine koymak istediğini vurguladı.

Cllr Ahmet, aşağıdaki kabine üyelerini yanında çalışmak üzere atadı:

Cllr Mike Hakata – Çevre, Ulaşım ve İklim Acil Durumundan Sorumlu Kabine Üyesi ve Konsey Başkan Yardımcısı

Cllr John Bevan – Planlama, lisanslama ve konut hizmetlerinden sorumlu Kabine ÜyesiCllr Zena Brabazon – Erken yaşlar, çocuklar ve aileler için Kabine Üyesi

Cllr Seema Chandwani – Müşteri Hizmetleri, Refah ve Kamusal Alan Kabine Üyesi

Cllr Lucia Das Neves – Sağlık, sosyal bakım ve esenlikten sorumlu Kabine Üyesi

Cllr Julie Davies – İstihdam, Beceriler ve kurumsal hizmetler Kabine Üyesi

Cllr Isidoros Diakides – Finans ve Dönüşümden Sorumlu Kabine Üyesi

Cllr Ruth Gordon – Ev Yapma, Yer Yapma ve Geliştirme Kabine Üyesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.