kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5897
EURO
34,8153
STERLIN
40,4359
BITCOIN
$66.034
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Dükkan sahibi Tekağaç, müşterileri tarafından darp edildi

Dükkan sahibi Tekağaç, müşterileri tarafından darp edildi
28.08.2020
0
A+
A-

İngiltere’nin Kent bölgesinde dükkan sahibi olan Halil Tekağaç, 23 Ağustos Pazar akşamı müşterileri tarafından darp edildi.

‘Bomba Kebab & Pizza’ isminde dükkan sahibi olan Halil Tekağaç, Pazar günü yemek siparişlerini teslim etmek için gittiği müşterisinin evinde son anlar yaşadı.

Ödemeyi ısrarla reddeden müşterilere yemeği vermeyeceğini belirten Tekağaç, müşterileri tarafından darp edildi ve ağır yaralandı.

Londra Gazete’ye ulaşan Halil Tekağaç’ın eşi, Paula Tekağaç, eşinin çok kötü bir şekilde darp edildiğini söyleyerek, müşterilerin daha sonra dükkanı bastığını ekledi.

Üç genç saldırgan tahta ile birlikte dükkana gelip dükkan sahiplerini tehdit edip araçlarına zarar verdi.

Saldırganların araca zarar verme anları ve dükkanın önünde tehdit içerikle söylemlerde bulunmalar, kameralara böyle yansıdı:

 

 

 

POLİSİ ARADIK, GELECEĞİZ DEDİLER GELMEDİLER

Ağır yaralanan Halil Tekağaç’ın hastaneye kaldırıldığını ve önümüzdeki hafta ameliyat olacağını söyleyen Paula Tekağaç, Londra Gazete’ye şu açıklamaları yaptı:

“Pazar akşamı çok kötü bir şekilde darp edildi. Kimden yardım isteyeceğimizi bilmiyorum. Olay gecesi polisi aradık, geleceğiz dediler gelmediler. Eşim yemek siparişlerini teslim etmeye gitmişti, müşterileri ise ödemeyeceğini söyleyince eşimde yemekleri vermeyeceğini belirtti. Eşimin elinden zorbalıkla yemeği almaya çalıştılar, eşim vermeyince orda darp ettiler ve eşim zor kaçtı. Ama daha sonra tahtalarla dükkana geldiler ve bizi tehdit ettiler. Eşim ise saldırdıkları arabanın içindeydi. Eşimin ayağı kırıldı ama şişik olduğu için önümüzdeki hafta ameliyat olacakmış, ayağına platin takılacak denildi.

ÇOK KIZGIN VE ÜZGÜNÜM

Olay gecesi polisi aradık geleceğiz dediler gelmediler, tercüman koydular benim için ve merak etmeyin olay araştırılacak denildi. Ancak kimseden tekrar haber almadık. Olay akşamı 999 defalarca aradık, bize en kısa zaman da geleceklerini söylediler ama hala gelen olmadı. Avukat bile bulamıyorum düşünün nasıl bir rezillik. Çok kızgın ve üzgünüm.”

Halil Tekağaç ve Paula Tekağaç

Saldırganların yemek faturası

Halil Tekağaç, genç saldırganlar tarafından darp edildi ve ayağı kırıldı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.