kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
STERLIN
40,9772
BITCOIN
$69.970
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

İngiltere’deki gençlerden KKTC’de yanan hastaneye yardım eli

İngiltere’deki gençlerden KKTC’de yanan hastaneye yardım eli
02.03.2020
0
A+
A-

Kıbrıs Türk Gençlik Birliği İngiltere (KTGBİ), yangın nedeniyle ciddi hasar gören Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin tamiri için bağış kampanyası başlattı.

KTGBİ’den yapılan açıklamaya göre, GoFundMe bağış sitesi üzerinden Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi için bağış toplamak için kampanya başlatıldı.

2018 yılında, İngiltere’de doğup büyüyen ve Kıbrıs’tan İngiltere’ye gelen gençler tarafından kurulan Kıbrıs Türk Gençlik Birliği İngiltere, İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türklere, derneklere ve iş insanlarına kampanyaya destek için çağrıda bulundu.

KTGBİ Başkanı Nafiya Horozoğlu, dün sabah Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde meydana gelen yangının, herkesi derinden etkilediğini ve çıkan yangından dolayı tahliye sırasında hayatını kaybeden vatandaşlar için büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Başlatılan yardım kampanyası hakkında Horozoğlu şu açıklamayı yaptı:

“Kıbrıs Türk Gençlik Birliği İngiltere olarak, 28 Şubat Cuma günü Kuzey Kıbrıs’ta Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde çıkan yangından dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımız için derin bir üzüntü duymaktayız. Yangın nedeniyle ciddi hasar gören Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin tamiri için GoFundME bağış sitesi üzerinden kampanya başlattık.

Memleketimizden kilometrelerce uzakta yaşasakta kalbimiz her zaman orada atıyor, yangından dolayı ciddi hasar göre Devlet hastanemiz için bizlerde katkı koymak için böylesi bir kampanya başlatmaya karar aldık. İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türkler olarak memleketimiz için birlik olma vakti geldi, en küçük bağış bile büyük bir katkı olacağına inanıyoruz. El birliğiyle, gönül birliğiyle, hastanemizdeki yangını hep beraber söndürmek için lütfen kampanyamıza destek olun.”

Bağış kampanyasına destek olmak için tıklayın: https://www.gofundme.com/f/dr-burhan-nalbantoglu-devlet-hastanesine-yardm?teamInvite=ZKh3Cf3Jf2QhuidMICPgSjSIDs3KHKntfq0nq6x8lfP15celUoG9gHk5IzgUBUv2

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.