kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4530
EURO
34,8305
STERLIN
40,6562
BITCOIN
$64.055
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
10°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Limasollular Derneği UK yola Arife Retvan ile devam kararı aldı

17.02.2020
0
A+
A-

Limasollular Deneği UK 19’uncu genel kurulunda yine vazgeçemedikleri biriyle yola devam dediler.

Yıllarca Londra’daki okul, kurum, kuruluş ve yardıma ihtiyacı olanların yanında olduğu gibi Kıbrıs, Türkiye ve diğer ülke insanlarına da insancıl destekte bulunan bir dernek olarak 19’uncu yılına giren Limasollular, yeni yönetimini seçerek, yola Arife Retvan ve ekibiyle devam etme kararı aldı.

Başkanlığını yeniden Arife Retvan’ın yürütüeceği derneğin yönetim kurulunda Ülkü Demirel, Ayşe Zekai, Tevfik Zekai, Zalihe Salih, Kemal Soyer, Duygu Tağmaç, Yılşen Rauf, Havva Sensev ve Hatice Arıoğlu yer alıyor.

Derneğin yeni yönetimindeki Faal Üyeler ise Zülal Efecan, Biret Bekir, Melda Aygın, Kemal Uzunlar, Safiye Karabela ve Nazan Mustafa’dan oluşuyor.

Derneğin Onursal Başkanı Nural Ezelin de katıldığı yıllık olağan toplantıda, genel kurulu toplumn yakından tanıdığı üç isim yönetti.

Divan Kurulu Başkanlığını geçmiş dönem Enfield Belediye Başkanı Doğan Delman, sekreterliklerini ise şair yazar araştırmacı Yaşar İsmailoğlu ve geçmiş Konsey Başkanlarından Akmen Ali Sıtkı üstlendi.

Faaliyet raporunun Ülkü Demirel, mali raporun Tevfik Zekai tarafından okunup aklanması ve yeni yönetim ve görev bölümü yapıldıktan sonra, başkanlığa yeniden önerilen isim Arife Retvan oldu. Gelen talebe rıza gösteren Retvan, iki yıl daha Limasollular Derneği UK’in başkanlığını yürütme görevini üstlendi.

Toplantıda konuşan Retvan şunları söyledi:

“Önce yönetim kuruluna bana katlandıkları, onursal başkanımız Nural Ezele her zaman bizimle olduğu, Divan Kuruluna bizlere vermiş olduğu değerden ve özellikle her koşulda yanımızda olan üyelerimize teşekkür ederiz. Basın ve özellikle Kanal T’ye şükranlarımızı sunarız.

İki yıl gibi bir süreci en faydalı en verimli ve olucu şekilde hayata geçirme kararı aldığımız arkadaşlarımızla yola devam diyoruz. Fazlası olacak eksiği olmayacak bir dönem olacağına inanıyorum. Her dönem olduğu gibi bu dönemde biz olacağız. Ve hep birlikte hizmete biz olarak hazırız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.