kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
STERLIN
40,9941
BITCOIN
$70.545
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Aksaraylılar piknik ile bir araya geldiler

Aksaraylılar piknik ile bir araya geldiler
25.06.2019
0
A+
A-

BİRLEŞİK Krallık’ta yaşayan Aksaraylılar, UKSARAY Derneği tarafından organize edilen piknikte bir araya geldiler.

İngiltere Aksaraylılar Derneği – UKSARAY, 23 Haziran Pazar günü Bromley’de yer alan bir çiftlikte ücretsiz katılımın sağlandığı piknik düzenledi. ‘Piknik sepetini hazırla ve paylaş’ sloganı ile düzenlenen etkinlikte bir araya gelen yüzlerce kişi güzel bir gün geçirdi.

Etkinlik hakkında Londra Gazete’ye bilgi veren UKSARAY yetkilisi,

“UKSARAY (İngiltere Aksaraylılar Derneği) olarak ilkini düzenlediğimiz bir piknik etkinliği idi. Yönetim kurulu üyelerimizin istişaresi sonucu hemşerilerimiz ile bir araya gelip kendimizi tanıtmamızın gerekliliğini hissettik ve de bu şekilde bir pikniğin çok ideal olduğunu düşündük.

Pikniğimiz çok eğlenceli geçti. Kadın erkek hem çocuklar, hem yetişkinler çok güzel bir gün geçirdik.

Aktivite olarak hem çocuklar hem yetişkinler için çuval oyunu, yoğurt içinde altın arama oyunu, halat çekme oyunu, ağızda yumurta taşıma oyunu ve bayrak yarışları yapıldı. Minik yavrularımız için 200 den fazla oyuncağı ücretsiz ödül olarak dağıttık.

Bir tüm kuzu çevirip gün boyunca tatmak isteyen katılımcılara ücretsiz ikram ettik.” ifadelerini kullandı.

UKSARAY pikniğine katılanlar doyasıya eğlendi

Kurumsallaşma evresinde olan UKSARAY’ın başkanlığını Murat Koç, başkan yardımcılıklarını Dursun Nalbant ve Ali Rıza Daylak yapıyor. Yönetim Kurulu ise şöyle: Disiplin Kurulu Ömer Akar ve Rıza Bacak, Kadın kolları Başkanı Gülcan Buldu, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Can İmre, Genel Sekreter Engin Sicimoğulları, Halkla ilişkiler ve Teşkilatlanma sorumlusu Bayram Ali Acar, Ar-Ge, Eğitim ve Danışmanlık sorumlusu Önder Akar ve Ebu Bekir Tezgel, Tanıtım, Basın ve Medya sorumlusu Yusuf Karaoğlan, Ekonomi, Muhasebe ve Finansal Kontrol sorumlusu Serhan Çınar ve Şaban Alagöz, Etkinlikler, Aktiviteler ve Organizasyon sorumlusu Ramazan Sarılmaz.

Şu an bir dernek binalarının olmadığını belirten dernek yetkilileri, “Yeni oluşum içerisindeyiz. Ocak 2019 gibi toplantılar yaparak aramızda nasıl bir dernek kurmamız gerektiğini istişare ettikten sonra bir teşkilat yapısı belirledik. Bunu da çıkarmış olduğumuz tanıtım broşürümüzde açıkladık. Bu broşürün içerisinde aynı anda misyon bildirimiz ve faaliyet alanlarımızda yer alıyor.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.