kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5629
EURO
34,7123
STERLIN
40,2527
BITCOIN
$66.371
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Kıbrıslı Türk berber finali hedefliyor

Kıbrıslı Türk berber finali hedefliyor

KIBRIS’IN Akçay köyünden, Salih Saruhan ismindeki 27 yaşındaki Kıbrıslı Türk genç, İngiltere’nin en iyi berberi yarışmasına seçilmek için hazırlanıyor.

Genç berber, 5 Mart’ta Enfield bölgesindeki Chris and Sons’da gerçekleşecek olan İngiltere’nin en iyi berber yarışmasında, Londra ve Güneydoğu’dan katılacak olan diğer berber rakipleri ile yarışacak.

Mart ayında gerçekleşecek olan yarışmada yetenekli berber Salih, iyi bir performans sergilediği takdirde, 20 Mayıs’ta yapılacak olan ulusal finalde yarışma fırsatı bulacak.

Broadway’de Brothers and Scissors ve Rainham’de The Cutting Room berber salonlarını halen yönetmeye devam eden yetenekli ve başarılı berber Salih Saruhan katılacağı yarışma ile ilgili duygu ve düşüncelerini gazetemize şu sözlerle aktardı:

“İngiltere’nin en iyi berberi yarışmasına katılacağım için hala şaşkınım ama oldukça mutluyum aynı zamanda, yaklaşık 7 yıldır bu sektördeyim ve Mart ayında gerçekleşecek olan yarışma için çok heyecanlıyım.

Önümüzdeki Mart ayında katılacağım yarışma, benim için önemli bir fırsat ve aynı zamanda iş yerimin ismini de tanıtıyorum. Hedefim başarılı bir performans sergileyerek finalde yarışmaktır” dedi. Beşinci kez gerçekleşecek olan yarışma, Britanya Berberler Birliği ve erkek bakım markası olan Bluebeards Revenge tarafından düzenlendi.  Düzenlenen yarışma berber sektörünün en popüler yarışması olarak yoğun ilgi görmektedir.  Bluebeards Revenge’in sözcüsü olan Nick Gibbens, “Her yıl oldukça yetenekli yarışmacılar bizleri büyülüyor ve bu yıl yarışmaya katılım başvuruları rekor bir sayıya oluştu” dedi.

Yorumlar

  1. Cengiz says:

    Bol sanslar dilerim