kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2708
EURO
34,8353
STERLIN
40,6543
BITCOIN
$63.532
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
19°C
LONDRA
19°C
Orta şiddetli yağmur
Salı Hafif yağmur
20°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Perşembe Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Cuma kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C

İngiltere ADD profesyonel gençlerle buluştu

İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği çeşitli sektörlerde çalışan profesyonel gençlerle bir etkinlikte buluştu

İngiltere ADD profesyonel gençlerle buluştu
16.05.2014
0
A+
A-
ADD İngiltere’nin organize ettiği etkinliğe çok sayıda profesyonel meslek gruplarına mensup genç katıldı

ADD İngiltere’nin organize ettiği etkinliğe çok sayıda profesyonel meslek gruplarına mensup genç katıldı.

İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği çeşitli sektörlerde çalışan profesyonel gençlerle bir etkinlikte buluştu.

Canary Wharf’ta bulunan Hazev Restaurant’ta gerçekleştirilen geceye ADD Başkanı Jale Özer, Azerbaycan Evi Başkanı ve Türk Dernekleri Federasyon Başkan Yardımcısı Dr .Ali Tekin, Türk Bankacılar Birliği Başkanı Çağlar Karataş, İngiltere Çağdaş Türkler Gurubu Sözcüsü Arzu Güler’in yanısıra çok sayıda avukat, bankacı, moda tasarımcısı ile finans,tekstil ve turizm sektöründe çalışan genç profesyoneller katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Jale Özer, katılanlara ve gecenin sponsorluğunu yapan Hazev Restaurant’ın sahibi Önder Şahan’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, çalışmaları ve Türkiye’deki gelişmelere ilişkin görüşlerini paylaştı. Faaliyetlerine gençlerin katılımına önem verdiklerini vurgulayan Özer şunları söyledi: “Ben genç nesilleri anlamak için öncelikle onlara çalışma ortamında sorumluluk vererek önlerini açmak ve en önemlisi de onlara güven duyduğumuzu hissettirmek olduğuna inanan birisiyim. Bu yüzden de seçimlerde daha evvel dernek çalışmalarında tecrübeleri olmamalarına rağmen iki genç arkadaşın yönetimde yer almasını önermiştim. Bu kararımızın ne kadar doğru olduğunu bugün görüyorum. Birlikte çalışırken onlardan kendimce çok artılar kazandığımı itiraf etmek isterim. Bildiğiniz gibi Haziran 2013 Gezi olayları sadece Türkiye’yi sarsmamış, yaşadığımız ülke de dahil  dünyanın da aydın, zeki, mizah yeteneği yüksek Türk Gençliği’nin tanınmasına yol açtı. Bizler de Gezi ruhunu anlamaya ve özümseye çalışarak , buradan gerekli dersleri çıkardığımıza inanıyorum. Bu buluşma da bunun bir neticesidir. Gerek burada doğmuş, gerekse çesitli nedenlerle Türkiye’den buraya gelip yerleşmiş gençler arasındaki gözlemlerimiz şunu göstermiştir ki, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve düşüncelerini özümseyerek bunları yaşamlarında uygulayan gençler özel hayatlarında olduğu gibi, iş hayatlarında da  başarıyla yollarına devam ediyorlar.”

 

RESIM ALTI ADD ++++

ADD İngiltere’nin organize ettiği etkinliğe çok sayıda profesyonel meslek gruplarına mensup genç katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.