kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4532
EURO
34,7313
STERLIN
40,5051
BITCOIN
$63.702
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
10°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

İngiliz Türk Sağlık Elemanları Derneği 6. yıllık genel toplantılarını gerçekleştirdi

İngiliz Türk Sağlık Elemanları Derneği (ATHPA) üyeleri 1 Nisan 2017 tarihinde yeni yönetim kurulunu seçmek üzere Londra’da tekrar bir araya geldiler.

İngiliz Türk Sağlık Elemanları Derneği 6. yıllık genel toplantılarını gerçekleştirdi
03.04.2017
0
A+
A-

Avrupa Türk Sağlık Elemanları Federasyonu (ATSEF)’in Büyük Britanyada Türk Sağlıkçılarını temsil eden tek resmi derneği İngiliz Türk Sağlık Elemanları Derneği  (ATHPA) üyeleri 1 Nisan 2017 tarihinde yeni yönetim kurulunu seçmek üzere Londra’da tekrar bir araya geldiler.

150’ye yakın kayıtlı klinisyen, akademisyen ve öğrenci üyesi bulunan derneğin temsilcilerinin katıldığı toplantıda ilk konuşmayı ATHPA kurucu üyelerinden Sayman Dr. Müge Herrewegh-Trak yaptı. ATHPA’nin amaçlarını ve derneğin bu güne kadar yaptığı çalışmalarını özetleyerek esas bundan sonra yapılacak çok iş olduğunu ve genç ve yeni üyelerin derneğe enerji verdiklerini belirterek katılımcılara teşekkür etti. Genel Sekreter Dr. Ayfer Kahraman bu dönemin hedeflerini özetleyerek akademik çalışmalarını sunmak isteyen sağlıkçıları bundan sonraki akademik toplantıya katılmaları için davet etti. Başkan Dr. Yenal Dündar ise ATHPA’nın Türkiye Büyükelçiliği ve Başkonsolosluk tarafından desteklendiğini belirterek tüm üyelerin aktif katılım, öneri ve katkılarını beklediklerini açıkladı.

Sağlıkçıların fikir alış verişini gerçekleştirdiği toplantıda mesleki destek, paylaşım ve yardımlaşmanın yanısıra toplumun sağlık eğitimi ve promosyonunun önemi tartışılarak son 5 yılda yapılmış çalışmaların devamına karar verildi. Toplantıya katılan TBCCI CEO’su Yavuz Sökmen derneği desteklediklerini belirterek bu alanda özellikle genç profesyonellerle işbirliğinin önemi üzerinde durdu. Gelecek dönemde görev yapmaya devam edecek olan yönetim kurulu TBCCI temsilcisine teşekkür ettiler.

Bu yıl 3. kez Londra’da yapılması planlanan ATHPA Akademik Toplantısı’nda klinik çalışma ve araştırmalarını sunmak isteyen sağlıkçıların athpa2011@gmail.com e-mail adresine yazmaları ayrıca hatırlatılırken, tüm konuklar Antalya Restoran’ın leziz mutfağının da keyfini çıkardılar.

Toplantı sonucu, ATHPA Yönetim Kurulu ise aşağıdaki şekilde belirlendi:

Başkan: Dr Yenal Dündar, Consultant General Adult Psychiatrist, MRCPsych, Mphil

Genel Sekreter: Dr. Ayfer Kahraman, PhD, Senior Lecturer, School of RehabilitationSciences

Sayman: Dr Müge Herrewegh, Consultant Child and Adolescent Psychiatrist, MRCPsych, PgDip in Psychoanalysis

Ayrıntılı bilgi almak isteyen okuyucularımız ATHPA websitesini takip edebilirler: www.athpa.co.uk.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.