kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.448
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Baharat dünyasının yeni markası Zergil

Zergil Baharatları 6 ay süren bir alt yapı çalışmasının ardından Gaziantep’ten Londra’ya birçok farklı çeşitte baharat getirerek İngiltere’deki faaliyetlerine başladı.

Baharat dünyasının yeni markası Zergil
13.12.2016
0
A+
A-

 

screen-shot-2016-12-07-at-14-00-42

Londra’nın baharat dünyasının yeni ismi olan Zergil Baharatları 6 ay süren bir alt yapı çalışmasının ardından Gaziantep’ten Londra’ya birçok farklı çeşitte baharat getirerek İngiltere’deki faaliyetlerine başladı.

Yapılan uzun çalışmalar sonucu piyasaya giren Zergil Baharatlarını artık birçok süper market ve restoranda görebilirsiniz. Londra’da bulunan Türk ve yabancı restoranların baharat ihtiyacını karşılamaya hazırlanan Zergil Baharatları yöneticisi Yalçın Aydoğan “Bizler uzun uğraşlar ve detaylı çalışmalar sonucu böyle bir markayı Londra’da piyasaya sunmaya hazırlandık. Baharatlarımızın hiçbirinde katkı maddesi yok ve kesinlikle doğal olduğu için iddialı olduğumuzu belirtebilirim” açıklamasında bulundu. Birçok farklı baharat çeşitlerinin bulunması ile birlikte Zergil Baharatları İngiltere piyasasına en çok tüketilen 10 farklı baharatı satışa sunarak müşterilerini memnun etmek için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Yalçın Aydoğan

Yalçın Aydoğan

Zergil Baharat, Türkiye’den getirdiği %100 doğal baharat bitkilerinin kökyapraktohum gibi kısımlarının olduğu gibi taze veya kurutulmuş, öğütülmüş veya toz haline getirilmiş biçimde müşterilerine sunuyor.

Zergil Baharatları kalitesi ve hizmet anlayışı ile piyasadaki birçok baharat firmasından daha uygun fiyatlarda market raflarında yer alacak. Hedeflerinin Londra’dan sonra Birleşik Krallık’ın tamamına baharat temin etmek olduğunu dile getiren Zelgil Baharatları yöneticisi Yalçın Aydoğan “Bizler gerek firma olarak gerek ise Antep’ten getirttiğimiz baharatlarımızın kalitesi olarak birçok firmadan çok daha iyi ve yüksek kalitede ürünleri piyasaya sunuyoruz. Oldukça yeni bir firmayız fakat Londra genelinde oldukça iddialıyız. Türkiye’de gerçekleştirmiş olduğumuz alt yapı çalışmaları sonucunda İngiltere’ye getirttiğimiz ürünlerimizi market raflarında, restoranlarda bulabilecek ve daha birçok farklı alışveriş noktasından temin edebileceksiniz. Ürünlerimizin %100 garantili ve doğal olmasından dolayı güvenimiz tam. Zaman zaman farklı kampanyalar gerçekleştirerek müşterilerimizi memnun etmek için de elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Londra’da piyasaya hızlı bir giriş yaparak baharat sektöründe bir numara olma yolunda ilerleyen Zelgil Baharatlarını önümüzdeki dönemlerde hemen her yerde görebileceksiniz. Zelgil Baharat hakkında detaylı bilgi almak için 074533 379597 numaralı telefonu arayabilir veya www.zergil.com internet adresin, ziyaret edebilirsiniz.

Adres: 34-35 D’Arblay Street, Londra, W1F 8EY

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.