kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5102
EURO
34,8761
STERLIN
40,8232
BITCOIN
$62.981
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
16°C
LONDRA
16°C
Parçalı bulutlu
Salı Hafif yağmur
17°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Aytac Foods İngiltere’de büyümesini sürdürüyor

Aytac Foods İngiltere’de büyümesini sürdürüyor
02.04.2024
0
A+
A-

Aytac Foods, Birleşik Krallık’ta yeni hizmete açtığı Trs@Aytac Cash & Carry ile ülkenin gıda sektöründe bir basamak daha yükseldi.

Birleşik Krakllık gıda sektköründe çeyrek yüzyıla yakın süredir hizmet sunan Aytac Foods, batı Londra’da Trs@Aytac Cash & Carry adıyla yeni yerini hizmete açtı.

Pazartesi günü düzenlenen açılış töreninde Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş, Londra Ticaret Başmüşaviri Devlet Selim Paslı, bölge milletvekili Virendra Sharma, Avrupalı Türk Markalar Birliği Başkanı Vehbi Keleş ve gıda sektörü temsilcileri hazır bulundu.

Londra’nın Southall bölgesinde, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan, Operasyon Direktörü Mahyar Azarakhsh ve Ticaret Müdürü Waqas Sarwar’ın ev sahipliği yaptığı açılış töreni Kur’an-ı Kerim ve dualarla yapıldı.

Trs@Aytac Cash & Carry, Akdeniz ve Asya mutfağının 10 binden fazla ürününüyle, iki büyük binadan oluşan devasa mekanda hizmet verecek.

Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş, açılış töreninde, Aytac ve TRS Cash & Carry’nin yeni yerinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

ATMB Başkanı Vehbi Keleş de, hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Aytac Foods Birleşik Krallık gıda pazarının önemli ve başarı firmalarından biri. Yeni açılan Cash & Carry’de bu başarının bir başka göstergesi” dedi.

ZENGİN ÇEŞİT, KALİTELİ, TEMİZ VE HELAL ÜRÜN KONSEPTİYLE

Aytac Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan, Aytac Foods’un, Helal gıda, temiz  ve kaliteli ürünleriyle, tüketiciye en hızlı hızlı servisisi ilke edinerek, 25 yıla yakın süredir Birleşik Krallık ve Avrupa ülkelerinin bilinen markası haline geldiğini kaydetti.

İngiliz Organik Markası GoodnessFoods markasını bünyesinde bulunduran Aytac Foods’un, Türkiye, Akdeniz ve Asya coğrafyası ürünlerinin yanısıra, Orta Doğu’nun seçkin gıda zenginliğini yeni yerinde, büyüyerek daha geniş kitlelere sunmayı sürdüreceğini ifade etti.

ASYA ÜRÜNLERİ YELPAZESİ OLDUKÇA GENİŞ

Aytac Foods Operasyon Direktörü Mahyar Azarakhsh da, Aytac’ın ürün yelpazesine kısa süre önce kattığı Asya coğrafyası ürünleriyle büyüterek, önemli bir seviyeye ulaştığını şu sözlerle dile getirdi:

“Aytac Foods, Asya süper marketlerinin Asyalı müşterilerine pazarladığı ana ürünlerin en az yüzde seksenbeşini satıyor. Aytac’ın, daha uygun fiyata alış veriş yapmak isteyen müşterilere yönelik olarak birkaç sene önce ‘Cash and Carry’ birimini başlattığını hatırlatan Azarakhsh, Southall Trs@Aytac Cash & Carry ile bunu bir üst basamağa taşıdıklarının altını çizdi.

Britanya’da sayısı oldukça yüksek olan Asya kökenli tüketicileri hedef alan yeni bir kanal açtıklarını belirten Azarakhsh, “daha önce sadece Akdeniz ve Orta Doğulu tüketicilere hitabeden Aytac, yakın dönemden itibaren Asyalı tüketiciye de yöneldi. Biz bunu ‘İpek Yolu Projesi’ diye adlandırıyoruz. Bu proje oldukça başarılı oldu” diye konuştu.

İngiltere’nin ‘Asya Şehri’ olarak bilinen Southall’da, 1 Nisan’dan itibaren hizmet vermeye başlayan Trs@Aytac Cash & Carry, “Southbridge Way, Southall UB2 4AX” adresinde hizmetini sürdürecek.

Haber ve fotorafkar:Mustafa KÖKER

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.