kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4532
EURO
34,7313
STERLIN
40,5051
BITCOIN
$63.702
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
10°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Atlasglobal’den Stansted müjdesi

Atlasglobal’in İstanbul Atatürk Havalimanı Londra Stansted uçuşları 30 Ekim tarihinden itibaren başlıyor.

Atlasglobal’den Stansted müjdesi
18.10.2016
0
A+
A-

ag-gorsel

Atlasglobal’in İstanbul Atatürk Havalimanı Londra Stansted uçuşları 30 Ekim tarihinden itibaren başlıyor.  Atlasglobal Havayolları, uluslararası arenada büyüme hedefleri çerçevesinde destinasyon sayısını artırırken yolcularına en konforlu ve kaliteli hizmeti vermek üzere stratejik adımlar atmaya devam ediyor. Bu doğrultuda, Atlasglobal’in 2014 Mayıs ayından bu yana Luton’a gerçekleştirdiği İstanbul – Londra uçuşları 30 Ekim itibarıyla Stansted Havalimanı’ndan gerçekleştirilecek.

Atlasglobal Havayolları, Londra uçuşlarının saatleri aynı kalmak üzere Londra Stansted Havalimanına aktarıyor. 30 Ekim’den itibaren başlayacak Londra Stansted Havalimanı uçuşları çerçevesinde Londra’ya giden/gelen tüm yolcuların biletleri otomatik olarak Stansted Havalimanına aktarılıyor. Dolayısıyla yolcular herhangi bir işlem yapmaya gerek duymadan doğrudan Stansted Havalimanı’na başvurabiliyor. 10 Ekim’e kadar başvuran tüm Londra Luton Havalimanı yolcuları 30 Ekim tarihinden sonraki Londra biletlerinin iptalini talep etme veya tam iade alma hakkı kazandı. İstanbul Atatürk Havalimanı – Londra Stansted Havalimanı biletleri yetkili acenteler ve Atlasglobal’in web sitesi www.atlasglb.com’dan satın alınabiliyor.

Atlasglobal’in Londra – İstanbul arası seferleri haftanın her günü İstanbul’dan saat 10.25’te kalkarak 12.30’da Londra’da oluyor; Londra’dan ise saat 13.35’de kalkarak 19.30’da İstanbul’a varıyor. Atlasglobal’in Stansted Havalimanı uçuşları da aynı tarife saatleriyle gerçekleştirilecek ve aktarmalı uçuşlardaki bağlantılarda herhangi bir değişiklik olmayacak. Stansted Havalimanı operasyonları ile ilgili konuşan Atlasglobal Pazarlama ve Satış Başkanı Tuna Tunca, “Atlasglobal olarak yolcularımızın talepleri ve transit ihtiyaçları doğrultusunda operasyonlarımızı geliştirmeye ve yeni hatlar açmaya devam ediyoruz. Her ay yeni destinasyonlar açarak Türkiye’nin Doğusu ve Batısı arasında en iyi hizmet kalitesiyle ve en uygun transfer saatleriyle güçlü bir köprü oluşturuyoruz. Stansted Havalimanı yıllık 23 milyon yolcu ağırlayan Londra’nın 3. büyük İngiltere’nin ise 4. büyük havalimanı konumunda. Tren yoluyla Londra merkezine sadece 47 dakika uzaklıkta olan Stansted’in 110 uçak parkı kapasitesi bulunuyor. Stansted’den 35’i aşkın ülkede 170’i aşkın destinasyona uçuş gerçekleştiriliyor. Stratejik bir kararla 30 Ekim’den itibaren Stansted Havalimanı – İstanbul Atatürk Havalimanı uçuşlarımıza başlıyoruz, uçuşlarımızın hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.