kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3448
EURO
34,8564
STERLIN
40,5986
BITCOIN
$61.908
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Cumartesi Hafif yağmur
15°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Advantage Avukatlık ile sorunsuz boşanın

Her türlü hukuksal konuda yıllardır Türkçe konuşan toplumların hizmetinde olan Advantage Avukatlık Bürosu sorunsuz boşanabilmeyi taahhüt ediyor.

Advantage Avukatlık ile sorunsuz boşanın
25.03.2016
0
A+
A-

advange

Her türlü hukuksal konuda yıllardır Türkçe konuşan toplumların hizmetinde olan Advantage Avukatlık Bürosu sorunsuz boşanabilmeyi taahhüt ediyor.

Sorunsuz boşanma hakkında Advantage Avukatlık Bürosu tarafından yayınlanan makale şöyle:

SORUNSUZ BOŞANMAK ARTIK DAHA KOLAY

Evlilikler her zaman ilk günlerde olduğu gibi kalmayabilir. Bazı evliliklerde çiftler ciddi sorunlar yaşayabilirler. Evli çiftler bazen de içinde bulundukları sorunları sonlandırıp boşanmak isteyebilirler. Tabii ki insan hayatında bir evliliğin bozulması en zor ve en yıldırıcı durumlardan biridir. Bunun yanı sıra evli çiftler, boşanma davası sürecinde stres, duygusal gerginlik ve manevi çöküntü problemleri ile uğraşmak zorunda kalırlar.

Bu tür durumlarda Advantage Avukatlık Bürosu aile ekibi, bireylerin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte onlara destek olmak ve onları bu durumdan kurtarmak için eğitilmişlerdir. Bizim amacımız kısa sürede gereken işlemleri yerine getirerek, mümkün olduğu kadar düşük maliyette boşanmayı gerçekleştirmektir.

Tabii ki en önemlisi bireylerin dostluk ve dürüstlük çerçevesi içinde ayrılıklarının gerçekleştiğinden emin olmaktır. Advantage Avukatlık Bürosu, Türkiye de bulunan ve mülk içeren karmaşık finansal davalarla ilgili gereken bütün deneyime sahiptir. Biz uzmanlık ve profesyonellik içerisinde geniş kapsamlı bir ağ kurduk, muhasebeciler, bağımsız mali danışmanlık ve emeklilik aktüerlerinin bulunduğu.

Çiftler birbirlerinden boşanma kararı aldıklarında Türkiye’de veya İngiltere’de mülk sahibi iseler ve bu durumdan dolayı bir karmaşıklık içerisinde iseler;  boşanma davasında hangi haklara sahip oldukları konusunda onlara en iyi şekilde yardımcı olabiliriz; Boşanma, boşanma üzerinde mali haklarda bilgi edinme ve anlaşma ve boşanma veya ayrılma sonucu çocuğun yaşamında yapılması gereken düzenlemelerde gereken tüm bilgileri öğrenmenizde yardımcı oluyoruz.

Biz içinde bulunduğunuz durumdan dolayı size gereken hassasiyeti ve empatiyi göstereceğimizden bunun yanı sıra emin adımlarla ilerleyerek sizin rahatlığınızı sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Boşanma veya ayrılık süreci boyunca ihtiyacınız olan tüm yardımları sağlayacağımıza, sorunlarınızı dinleyip gereken özeni göstereceğimize söz veriyoruz. Eğer evliliğinizin bozulduğuna gerçekten inanıyorsanız ve ne yapacağınız konusunda tereddüt ediyorsanız biz bu konuda sizin en doğru kararı vermenizde size yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz.

Advantage Avukatlık bürosunu arayabilirsiniz ve Avukatlarımız ile yarım saatlik ücretsiz randevu ayarlayabilirsiniz. 273 Fore Street Edmonton London N9 0PD TEL: 020 8807 1676

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.