kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2696
EURO
34,7700
STERLIN
40,4476
BITCOIN
$63.740
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
20°C
LONDRA
20°C
Hafif yağmur
Çarşamba Kapalı
21°C
Perşembe Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Cuma Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Cumartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Osoy kardeşlerden bir yatırım daha

Advantage avukatlık bürosu yöneticileri Ali, Hüseyin ve Fidan Osoy kardeşler, hukuk alanındaki başarılarından sonra girişimlerine bir yenisini daha ekliyor.

Osoy kardeşlerden bir yatırım daha
22.10.2015
0
A+
A-

 

AVUKAT

Advantage avukatlık bürosu yöneticileri Ali, Hüseyin ve Fidan Osoy kardeşler, hukuk alanındaki başarılarından sonra girişimlerine bir yenisini daha ekliyor; mobilya sektörüne yeni bir anlayış getirmeye hazırlanıyor.

Osoy kardeşler liderliğinde Kuzey Londra’da faaliyet gösteren Advantage avukatlık bürosu, 10 yıllık tecrübe ve 50 kişilik çalışan ekibi ile hizmetlerine yeni yapılan modern ofislerinde devam ediyor.

Advantage Solicitors adına açıklama yapan Hüseyin Osoy, “Kaza davaları, aile hukuku, göçmenlik alanı ve birçok hukuk dalında 10 yılın getirdiği ve birikim ışığında vatandaşlarımıza sunduğumuz en yüksek hizmet standardı ve koşulsuz müvekkil memnuniyeti ile öncü ve örnek firmamız Advantage Avukatlık Şirketi olarak her geçen gün büyüyen bir güç olmaya devam ediyoruz. 65 milyon nüfuslu bir ülkede 600 bin nüfuslu güçlü bir toplum olarak birbirimize her daim destek olmak zorundayız.” dedi.

MOBİLYADA YENİ ANLAYIŞ

Advantage Solicitors’ın başarıdan başarıya koştuğunu belirten Hüseyin Osoy, kardeşi Ali Osoy ile birlikte yeni girişime yönelerek, Türkiye’de oldukça beğenilen Nill’s Furniture Design markasını Britanya’ya getirme kararı aldıklarını ifade etti.

Kuzey Londra’da hizmete girecek mobilya mağazası hakkında da bilgiler veren Osoy, 1000 metre kareyi aşkın bir alana sahip showroom ile İngiltere’deki en büyük Türk mobilya mağazası olacaklarını belirtti.

Advantage avukatlık firması 273 Fore Street, Edmonton, Londra adresinde yer alıyor, Osoy kardeşlerin yeni girişimi Nill’s Furniture Design de aynı binanın giriş katında ye alacak.

Avukatlık hizmetleri ve Nill’s Furniture Design hakkında daha detaylı bilgi almak için 020 8807 1616 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.

Huseyin Ali FOTO copy

TOPLUMSAL BAŞARI ÖDÜLLERİNE ADAY GÖSTERİLDİ

Geleneksel hale getirilen ve bu yıl 800’u aşkın kişinin katılması beklenen Toplumsal Başarı Ödülleri’ne en başarılı iş adamı kategorisinde istikrarlı büyüme ve iddialı girişimleri ile dikkatleri üzerine çeken Advantage Avukatlık Bürosu Yöneticileri Ali Osoy ve Hüseyin Osoy aday gösterildi. 28 Ekim Çarşamba günü Marriott Grosvenor Hotel’de gerçekleştirilecek Türkiye Araştırmalar Merkezi’nin (CEFTUS) organize ettiği etkinlikte bu yıl yine İngiltere’deki Türk, Kürt ve Kıbrıslı Türk toplumların başarılarının kutlandığı şık bir törene sahne olacak ve ödüller sahiplerini bulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.