kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2777
EURO
34,7555
STERLIN
40,4530
BITCOIN
$63.747
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
19°C
Salı Az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Perşembe parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C

Çocuk isteyen erkeklere destek

Kuzey Londra’da yer alan bir klinik çocuk sahibi olamayan erkeklere tedavi imkanı sunuyor.

Çocuk isteyen erkeklere destek
14.06.2015
0
A+
A-

 

infertile

Kuzey Londra’da yer alan bir klinik çocuk sahibi olamayan erkeklere tedavi imkanı sunuyor. Bazı erkekler için çocuk sahibi olamamak utanılan bir durum. Kliniğin hastalarına özenli yaklaşımı ile durumun tedavi edilip edilmeyeceği ortaya çıkarılıyor.

Islington’da bulunan Regency International Clinic, kadınlarda ve erkeklerde çocuk sahibi olma, cinsel sorunlara odaklı bir klinik.

Erkekteki üreme sistemi sağlığı; sperm ve yumurtalıklara bağlı olacak şekilde önce araştırılıyor. Erkekten alınan sperm örneğinde sperm hücrelerinin sayısına, hareketine ve şekline bakılıyor. Değerlendirme mikroskop altında dünya sağlık örgütünün belirlediği standartlara uyularak yapılır. Sperm sayısının ml de 20 milyonun üzerinde olması gerekmektedir. Ayrıca spermlerin en az %30 unun hareketli ve yine %30 unun normal şekilli olmaları beklenir. Regency International Clinic’ten verilen bilgiye göre erkeklerde doğuştan sperm üretiminde bozukluk ya da spermi taşıyan kanallarda tıkanıklık olması durumunda sperm sayısı düşüyor. Erkekte varikosel varlığında spermde şekil bozukluğu olur bu da üreme kapasitesini düşürür.

Kliniğe bu nedenle başvuran hastaların testten 2-3 gün önce cinsel ilişkiye girmesi öğütleniyor. Regency International testleri Pazartesin- Cuma günleri arasında sabah 9.30-1.30 arası uyguluyor. Test sonuçları ise eğer sperm fonksiyonu testine ihtiyaç görülmemişse aynı gün veriliyor.

Klinik doktorlarının verdiği bilgiye göre sperm sayı ve kalitesinin artırılıp doğal yolla çocuk sahibi olmak için ilaç tedavisi uygulanabileceğini yada IVF (tüp bebek) için şansın yükseltilebileceğini söylediler.

Islington’da bulunan Regency International Clinic, IVF tedavisinden sonra başarısız olan erkeklere bile yardımcı olabileklerini söyledi.

Klinik yöneticisi “Çocuk sahibi olamayan erkeklere yardımcı olmak istiyoruz. Lütfen bizimle kontak kurun” dedi.

Regency International Clinic, 72 Nile St, London, N1 7SR adresinde Pazartesiden Cumaya sabah 9, akşam 6 arası açık. Cumartesi günleri ise yalnızca randevu ile hasta kabul ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.