kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3409
EURO
34,8363
STERLIN
40,5805
BITCOIN
$64.215
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
19°C
LONDRA
19°C
Orta şiddetli yağmur
Salı Hafif yağmur
20°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Perşembe Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Troia, Londra’nın en iyi restoranları arasında

Küçük ve orta ölçekli İşletmeler Birliği FSB (Federation of Small Businesses) tarafından düzenlenen ‘En iyi işletmeler’ yarışmasının üçüncüsü yapılıyor.

Troia, Londra’nın en iyi restoranları arasında
24.05.2015
0
A+
A-

 

Troia, siyasi partilerden kent merkezinde ofisleri bulunan şirketlere kadar pek çok kuruluşun yemekli toplantılarına da ev sahipliği yapıyor.

Troia, siyasi partilerden kent merkezinde ofisleri bulunan şirketlere kadar pek çok kuruluşun yemekli toplantılarına da ev sahipliği yapıyor.

 

Britanya’nın en büyük ekonomik örgütlenmelerinden birisi olan Küçük ve orta ölçekli İşletmeler Birliği FSB (Federation of Small Businesses) tarafından düzenlenen ‘En iyi işletmeler’ yarışmasının üçüncüsü yapılıyor. Toplam 12 ayrı dalda düzenlenen yarışmada ‘Londra’nın en iyi restoranı’ kategorisinde aday gösterilen 14 işletme arasında Waterloo’da bulunan Troia Restaurant’da yer alıyor. Başkent genelinde faaliyet gösteren 12 bin dolayında restaurant arasından seçilen Troia, Londra’nın en çok turist çeken yerlerinden birisi olan London Eye’ın hemen yanıbaşında hizmet veriyor.

IMG_8620

TROIA RESTAURANT İÇİN OY VEREBİLİRSİNİZ

Milletvekillerinden işadamlarına, sanatçılardan öğrencilere kadar her gün yüzlerce kişiyi ağırlayan Troia için oy kullanmak isteyenler http://businessawardslondon.co.uk/fsb-london-restaurant-of-the-year-award web adresinden destek verebilecekler. 1 Temmuz tarihine kadar kullanılacak oyların ardından bir jüri tarafından belirlenecek olan ‘Londra’nın en iyi restoranı’na ödülü 30 Temmuz tarihinde düzenlenecek bir törenle takdim edilecek. Menüsünde yer alan Anadolu ve Akdeniz yemekleri ile beğeni toplayan Troia Restaurant’ın aday gösterilmesi ve ödül kazanması, Britanya’da faaliyet gösteren Türk ve Kürt gıda işletmelerinin tanınırlığı açısından da büyük önem taşıyor. FSB tarafından düzenlenen ‘Yılın işletmeleri’ yarışması, küçük ve orta ölçekli işletmelere destek kredileri sağlayan Everline firmasının ana sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. Daha önce iki kez gerçekleştirilen organizasyon, lokal ekonomiyi ve işyerlerini promote etmek için yapılıyor. Etkinliğin sponsorları arasında ayrıca Merton Council, Londra Belediyesi’nin ticari kuruluşu GLE, South Thames College de  yer alıyor.

IMG_8619

POPÜLERİTESİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

2001 yılında kurulan ve genç girişimci İbrahim Doğuş tarafından yönetilen Troia, yaklaşık 160 kişilik kapasiteye sahip bulunuyor. Otantik dekoru, güleryüzlü personeli ve yüksek hijyen standartı ile hizmet veren restoran, Türkiye’ye özgü geleneksel yemeklerle, fish&chips ve burger gibi popüler yiyecekleri harmanlayan zengin bir menüye sahip. Londra’nın en önemli turist atraksiyonlarından birisi olan London Eye’a oldukça yakın bir konumda bulunan Troia, her yıl bölgeyi ziyaret eden dört milyon dolayında yabancı ziyaretçi için başkentin en çok dikkat çeken noktalarından birisi oluyor. Britanya Parlamentosu, Bakanlık binalarının bulunduğu White Hall ve Big Ben’e çıkan Westminster köprüsüne yakınlığı ile çok sayıda siyasetçinin de uğrak yeri haline gelen Troia, siyasi partilerden kent merkezinde ofisleri bulunan şirketlere kadar pek çok kuruluşun yemekli toplantılarına da ev sahipliği yapıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.