kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5230
EURO
34,8079
STERLIN
40,4510
BITCOIN
$64.857
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Orta şiddetli yağmur
11°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Bankalar değil, siz kazanacaksınız

Bugüne kadar çok sayıda vatandaş ve girişimciye hizmet veren Demirtaş Finans, banka müşterilerinin, çalıştıkları bankaların uygulamalarına karşı dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Bankalar değil, siz kazanacaksınız
08.12.2014
0
A+
A-

 

Demirtaş Finans firmasının sahibi finansal hukuk uzmanı Ali Demirtaş, müşterilerin bankalara karşı haklarını korumayı hedeflediklerini belirtti.

Demirtaş Finans firmasının sahibi finansal hukuk uzmanı Ali Demirtaş, müşterilerin bankalara karşı haklarını korumayı hedeflediklerini belirtti.

 

Bugüne kadar çok sayıda vatandaş ve girişimciye hizmet veren Demirtaş Finans, banka müşterilerinin, çalıştıkları bankaların uygulamalarına karşı dikkatli olmaları uyarısında bulundu. Firmanın sahibi finansal hukuk uzmanı Ali Demirtaş, vatandaşların bankalardan kredi kartı, mortgage, loan, araba kredisi, hayat sigortası ya da overdraft aldıklarında, haberleri olmadan, kredi ve mevduat sigortası (PPI) adı altnda kesilen gizli harçların ciddi maliyetlere yol açtığına dikkat çekti. Banka müşterilerinin, getirilen bir yasal düzenleme ile bilerek veya bilmeyerek ödedikleri bu tür paraları, %8 faizle geri alma hakları olduğunu vurgulayan Demirtaş “ Ayrıca bu gibi durumlarda zaman aşımı süresi olmadığı için yıllar öncesine ait geriye dönük hakkınız olan parayı kazanma şansına da sahipsiniz” dedi.

Finansal hukuk alanında ihtisas yapan, South Bank Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Ali Demirtaş, yaklaşık iki sene içerisinde 2 bin civarında müşterisine toplam £1.8 milyon geri ödeme sağladığını kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsanlarımızı bilgilendirmek amacıyla başlattığımız süreçte, bankaların haksızca veya gizlice aldığı faiz ve ek sigortalardan iki sene içerisinde müvekkillerimize £1.8 milyon geri ödeme sağladık. İnsanlar yasal haklarını bilmiyorlar ya da önemsemiyorlar. Bundan dolayı da gereksiz yere, ödemek zorunda olmadıkları halde, bankalara faiz veya harçlar ödüyorlar. Ödemiş olsalar bile firmamıza gelerek hukuki süreç içerisinde ödediklerini faiziyle bankalardan geri alabilirler.”

 HİZMETTE NO WİN NO FEE

Ev sahibi olma hayaliyle bankalardan mortgage kredisine baş vuranların haksız yere düzenlenen “fiks faiz oranı” uygulamasıyla karşılaştıklarını da dile getiren Ali Demirta, bu faiz oranlarını kaldırıp, ödenen faizlerin geri iadesinin talep edilebileceğini belirtti. Demirtaş, yanlışlıkla satılan ve sadece faizin ödenmesine dayalı ‘interest only’ mortgage kredilerinin, ilk satıldığı andan itibaren geri ödemeye (Re-Payment) dönüştürülüp, mortgage kredilerinden %20’ye kadar varan oranlarda ek kazanç sağlanabileceğini de belirtti.

“Daha önceden ödenmiş ya da hala ödemesi devam eden banka faiz oranlarının düşmemesi halinde, kredi kartı veya bankanın müşterilerine vermiş olduğu kredi limitini aşan (overdraft) ödeme ve geç ödemeleri geri alabilme hakkınız da bulunuyor” diyen Demirtaş Finance firmasının sahibi, firma olarak ‘no win, no fee’  anlayışıyla müvekkillerine hizmet verdiklerini vurguladı.

İngiltere Adalet Bakanlığı’nın verdiği resmi ruhsatla faliyetlerini sürdüren Demirtaş Finans Bürosu’nun yedi kişilik deneyimli ekibiyle bu güne kadar üstlendikleri dosyalarda %97 başarı sağladığını ifade eden genç hukukçu, zaman sıkıntısı yaşayan ve ofise gelemeyen esnaf  müvekkilerinin adreslerine gidip hizmet verdiklerini de kaydetti.

Demirtaş Finans Bürosu 104 Regents Studios, 1 Thane Villas Seven Sisters Road N7 7PA adresinde bulunuyor. Detaylı bilgi için www.demirtasfinance.com internet sitesini ziyaret edebilir ya da 0207 619 39 67 / 0752 538 00 49 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.