kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4668
EURO
34,7312
STERLIN
40,6318
BITCOIN
$61.960
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
12°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

JJ Foodservice, ‘2021 Yılının Ulusal Toptancısı’ seçildi

JJ Foodservice, ‘2021 Yılının Ulusal Toptancısı’ seçildi
06.10.2021
0
A+
A-

JJ Foodservice, 5 Ekim Salı akşamı Londra’daki Guildhall’da gerçekleşen Grocer Gold Awards’da Yılın Ulusal Toptancısı seçildi.

Bu kategoride jüri üyeleri yenilik, mükemmel hizmet ve güçlü sonuçlar arıyordu. Ödül, Birleşik Krallık’ta bulunan herhangi bir nakit ve taşıma, teslimat veya yemek hizmeti toptancısına açıktı. JJ, toptan satış devleri Booker, Brakes, Bidfood ve Bestway ile birlikte kısa listeye alınmıştı.

JJ CEO’su Mustafa Kiamil, Londra Gazete’ye yaptığı açıklamada ödül ile ilgili, “Pandemi boyunca müşterilerimize birinci sınıf bir hizmet sunmak için çok çalışan ekibimizle son derece gurur duyuyoruz” ifadesini kullandı.

JJ Foodservice, COVID sırasında ayakta kalmak için iş modelini değiştirmek zorunda kaldı. Bu hamle işe yaradı ve grubun bir yandan işletmeyi büyütürken diğer yandan konaklama müşterilerinin birçoğunun kapanmasından kurtulmasına yardımcı oldu. Kuzey Londra merkezli toptancı, bir önceki yıla göre yüzde 1.3 artışla 31 Aralık 2020’ye kadar olan yıl için 225 milyon pound satış rakamına ulaştı. Bu, büyük ölçüde, ‘direct-to-consumer’, ertesi gün eve teslim bölümü olan JJ Home sayesinde, ilk lockdown duyurusundan sonraki sekiz saat içinde başlatıldı. Tüketiciler büyük süpermarketlere alternatifler ararken, haftalar içinde 30 bin’den fazla müşteri kaydoldu.

Başarılı iş insanı Kiamil, “Başarımız tamamen ekibimizin sıkı çalışmasına ve birlikte JJ ailesini oluşturan müşterilerimizin ve tedarikçi ortaklarımızın desteğine bağlıdır” dedi.

JJ FOODSERVİCE HAKKINDA

 JJ Foodservice, 2021 Yılının Toptancısı seçildi. Grup, on bir Birleşik Krallık şubesinde faaliyet göstermektedir ve hiçbir üyelik gerekmeksizin işletmelere ve halka yiyecek, içecek, ambalaj ve temizlik ürünleri sunmaktadır. Siparişler, toplama veya teslimat için JJ web sitesi veya uygulaması aracılığıyla çevrimiçi olarak yapılabilir. Akşam 8’e kadar verilen siparişler, bulunduğunuz yere bağlı olarak ertesi gün teslim edilebilir. Aynı gün collection haftanın yedi günü mevcuttur. T&C geçerlidir.  Daha fazla bilgi için JJ Foodservice’,n sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.jjfoodservice.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.