kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4796
EURO
34,8400
STERLIN
40,6676
BITCOIN
$64.391
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
8°C
LONDRA
8°C
Kapalı
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Aytaç Cash & Carry’den yeni hamle

Aytaç Cash & Carry’den yeni hamle
20.04.2021
0
A+
A-

LEYTON bolgesindeki TRS Cash and Carry`nin kapanması ile Aytaç, TRS ürünlerinin tamamını bünyesine alarak Cash & Carry hizmeti sunmaya başladı.

Avrupa ülkeleri ve İngiltere’de önemli bir marka olan TRS Cash & Carry ürünleri, Walthamstow’da Aytaç Cash & Carry’de, market, restaurant ve cafelere hizmetinde.

Aytaç Foods’un bu hamlesi ile Doğu Londra bölgesinde bu büyüklükte bu tür ürünlerin aynü çatı altında bulunacağı tek adres olmaya aday. Haftanın 7 günü hizmete sunulan TRS Cash & Carry ürünleri Londra’daki market, restorant ve cafelere, aynı bölgede hizmete giren Aytaç Cash & Carry raflaründa hizmete sunulmaya devam ediyor.

Aytaç’ın Walthamstow – Leyton bölgesinde, ‘Forest Business Park, Argall Avenue’de hizmet vermeye başlayan yeni Cash & Carry birimi, TRS’in 1500’e yakın ürünü ile servis sunuyor.

Aytaç Cash & Carry’nin TRS ürünleriyle, “Unit 32, Forest Business Park, Argall Avenue, Walthamstow, London E10 7FB” adresinde hizmete girmesi, Leyton’u, Doğu ve Kuzey doğu Londra’nın önemli gıda ticaret noktası haline getirdi.

CATERİNG MALZEMELERİ DE BULUNACAK

TRS ürünleri ile Aytaç Cash & Carry’nin hizmete girmesi sebebiyle bilgi veren Aytaç Food Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan, TRS markasının satılması nedeniyle firmanın ürünlerinin tamamının Aytaç Food tarafından satın alınarak, Cash & Cary’nin aralıksız sürdürüldüğünü bildirdi.

Aytaç Food’un mevcut adresinde yapılan düzenleme ile TRS ürünleri ağırlıklı olarak Cash & Carry Servisini hayata geçirdiğini hatırlatan Recep Ercan, “TRS’in Avrupa’da yıllardan beri bilinen markası ve müşteri portresi var. Hedefimiz, özellikle TRS’in 400’e yakın ürün çeşidinin tamamınının yanısıra,  yaklaşık 30 yeni firmanın 1000’den fazla yeni ürünlerini de portföyümüze ekleyerek, Restaurant, Cafe gibi TRS’in devamlı müşteri kitlesinin Leyton bolgesindeki yeni tedarik merkezi haline gelmek” dedi.

BÖLGE CASH & CARRY HUB’I HALİNE GELİYOR

Ercan, Aytaç Cash & Carry’nin hizmet verdiği Leyton – Walthamstow bölgesinde ciddi bir ‘Cash & Carry’ hubu oluştuğunu belirterek, bölgede Afro Carribian ürünleri ile bilinen Wanis Cash & Carry ve yakında bu bölgede hizmet sunmaya başlayacak, şekerleme ve licence ürünleri ağırlıklı Dhamecha de bu bölge marketler için tek pencere hizmet alabilecekleri bir bölgeye dönüşecek. Bu sayede bölgemiz, Cash & Carry sektörünün birleştiği kavşak ve önemli bir hub haline geliyor. Restorant, Cafe ve Marketler geldikleri zaman hemen tüm ihtiyaçlarını buradan temin edebilecekler” diye konuştu.

MARKET, RESTORANT VE CAFELERİN HER İHTİYACI MEVCUT

Bilindiği üzere, C&C sektörünün İngiltere genelinde başarılı olmasının asıl neden, minumum maliyetler ile müşteriye hizmet sunabilme avantajı. Aytaç & TRS Cash ve Carry’nin özellikle doğu ve kuzey doğu Londra ile çevre bölgelerde faaliyet gösteren Restaurant, Cafe ve Marketler için ulaşım kolaylığı nedeniyle zaman kazandırmış olacağının altını çizen Ercan sözlerini, “Catering malzemeleri de dâhil olmak üzere sebze haricinde her türlü ihtiyaca cevap vereceğiz” diye tamamladı.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.