kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.196
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
9°C
LONDRA
9°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Çarşamba parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

İstanbul Travel Croydon ofisini hizmete açtı

İstanbul Travel, Harringay, Dalston, Enfield ve Stoke Newington’dan sonra en yeni şubesini olan Croydon şubesini seçkin davetli gurubunun katılımıyla açarak gerçekleştirdi.

İstanbul Travel Croydon ofisini hizmete açtı
26.09.2014
0
A+
A-
İstanbul  Travel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eser Croydon şubesi ile hizmet ağını daha da genişlettiklerini söyledi.

İstanbul Travel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eser Croydon şubesi ile hizmet ağını daha da genişlettiklerini söyledi.

Turquaz Travel Marketing Direktorü Sacit Bağ, İstanbul Travel'ın sahibi Murat Eser ve şirket çalışanlaru birarada  objektifimize bu pozu verdiler.

Turquaz Travel Marketing Direktorü Sacit Bağ, İstanbul Travel’ın sahibi Murat Eser ve şirket çalışanlaru birarada objektifimize bu pozu verdiler.

Londra’nın köklü seyahat acentalarından İstanbul Travel, Harringay, Dalston, Enfield ve Stoke Newington’dan sonra en yeni şubesini olan Croydon şubesini seçkin davetli gurubunun katılımıyla açarak gerçekleştirdi.

Özellikle Kuzey Londra’da turizm ve tatil sektöründe önemli başarılara ulaşan İstanbul Travel, Güney Londra’nın merkezi durumundaki Croydon’da açtığı yeni ofisi ile hizmet ağını daha da

genişletiyor. Croydon ofisinin açılışını gerçekleştiren İstanbul  Travel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eser,  THY’nin yetkili acentası olarak Güney Londra’da ofisi ile faaliyet gösten tek Türkiye kökenli firma olduklarını hatırlarak, kendilerine gösterilen güven ve ilgi sayesinde daha iyi hizmet verebilme adına yeni şubelerle büyümeye ettiklerini belirtti.

Croydon Şubesi Müdürü Halil Sangu ise Güney Londra’da Türk Hava Yoları’nın ilk ve tek yetkili acentesi olmaktan gurur duyduklarını belirterek, “Güney Londra bölgesinde yaşayan Türkiyeli, Kıbrıslı ve diğer milletlere mensup müşterilerimize, profesyonel ve güler yüzlü ekibimizle güvenli ve sınırsız hizmetlerimizi sunma gayreti içerisinde olacağız” dedi. Erken rezervasyon yaptırmanın önemine değinen Sangu, yaklaşan yeni yıl ve 2015 yılı yaz dönemi için müşterilerinin erken rezervasyon yaptırmalarının kendileri lehine olacağını söyleyerek, önümüzdeki yılda uçak biletleri dışında, paket tatillerimiz, kültür turları ve Dünya’nın her yerine uçma garantisi sunmaya devam edecegiz.” dedi.

Croydon şubesi profesyonel bir ekiple Güney Londra’da müşterilerine hizmet veriyor

Croydon şubesi profesyonel bir ekiple Güney Londra’da müşterilerine hizmet veriyor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.