kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.256
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
9°C
LONDRA
9°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Temiz orman havasında deniz ürünleri şifa kaynağı

Garruchio Gourmet Seafood karides çeşitlerinden ahtapota, hamsi balığından barbuna, ıstakozdan kalamara ve midyeye kadar aklınıza ne geliyorsa bulabileceğiniz tek mekan.

Temiz orman havasında deniz ürünleri şifa kaynağı
07.07.2014
0
A+
A-

Epping Forest adından da anlaşıldığı gibi uçsuz bucaksız ormanlık alanıyla Londra’nın adeta akciğeri gibi taze oksijen sağlamasıyla meşhur bir yer.

IMG_3828

 

Bu doğal yaşam alanını deniz ürünleriyle daha da sağlıklı hale getiren Garruchio Gourmet Seafood özellikle İngilizler tarafından Epping Forest’ın en çok tercih edilen  mekanlarından birisi olarak öne çıkıyor. Biz de sizlere henüz daha toplumumuz tarafından keşfedilmemiş bu otantik ortamı tanıtalım istedik.

IMG_3835

Niyazi Soyel (solda), Eser Sonat (sağda)

Eser Sonat ve Niyazi Soyel yirmi seneyi aşkın süredir catering sektöründe hem çekirdekten yetişmişler hem de bu işin akademik eğitimini almışlar. 1887 yılından bu yana faaliyette olan tarihi Kings Oak Pub’ın hemen yanıbaşında taze deniz ürünlerini pişirip servis eden Garruchio Gourmet Seafood karides çeşitlerinden ahtapota, hamsi balığından barbuna, ıstakozdan kalamara ve midyeye kadar aklınıza ne geliyorsa bulabileceğiniz tek mekan. Ayrıca burayı cazip hale getiren başka unsurlar da var. Ailenizle beraber geldiğinizde çocuklarınızı binicilik okullarında ata bindirebilir, paraka oyun alanına götürebilir. güneşli ve sıcak havalarda büyük yüzme havuzundan da faydalanabilir, golf klüplerinde golf sporunu öğrenebilir, havuz başı BBQ partileriyle hayatınızı daha da renklendirebilirsiniz. Fotoğraf meraklıları ise hemen her gün burayı ziyaret edip asırlık ağaçların resimlerini çekerek arşivlerini zenginleştiriyorlar. 1890 yılında dünyanın ilk bisiklet yarışları, daha sonra da motorsiklet yarışlarının yapıldığı tarihi mekan, zamanında Kraliçe Victoria ve Kraliçe Elizabeth’in de özel yemekli davetlerine ev sahipliği yapmış.

Epping Forest Ticaret Odası Başkanı John Price tarafından gidilmesi gereken mekanlar listesinde gösterilen Garruchio Gourmet Seafood ortaklarından Eser Sonat da Epping Forest Ticaret Odası’nın yönetim kurulu üyelerinden.

IMG_3842

Özel gün ve partiler için kendi ekipmanlarıyla kapınıza kadar gelen Garruchio Gourmet Seafood canlı deniz ürünlerini gözünüzün önünde taze taze pişiriyor. Gayet uygun fiyatlardan hizmet veren Epping Forest London IG10 4AE adresinde bulunan Garruchio Gourmet Seafood  yakın zamanda Londra’nın pek çok gözde semtlerinde yeni şubelerini açmaya hazırlanıyor. Detaylı bilgi için 0795 192 09 26 numaralı telefondan Eser Sonat’a ulaşabilirsiniz.

PicMonkey Collage

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.