kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5103
EURO
34,7183
STERLIN
40,3217
BITCOIN
$63.862
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

‘Value Gold’ ile çalışan firmalar çok mutlu

‘Value Gold’ ile çalışan firmalar çok mutlu
24.05.2018
0
A+
A-

 

KUZEY Londra’nın önemli gıda tedarikçilerinden biri olan ‘Value Gold Catering Foods Whosaler’ her geçen gün ürün gamını geliştirerek büyümeye devam ediyor.

Birbirinden ünlü ve kaliteli markaları Londra’da müşterileri ile buluşturan firmanın Direktörlüğünü yapan iş adamı Bilal Kartal müşteri ve çözüm odaklı olarak hizmet verdiklerine değinerek gazetemize şunları söyledi:

“Kurulduğumuz günden bu yana her zaman hızlı servis ve müşteri odaklı olarak hizmet verdik. Başarımızın en önemli nedeninin bu olduğunu düşünüyorum.

Bilal Kartal

Ürün yelpazemizi müşterilerimizden gelen talep ve yaptığımız araştırmalarımız doğrultusunda her geçen gün geliştiriyoruz. Bu sayede müşterilerimize her zaman istediklerinin fazlasını sunuyoruz. Gerek ekonomik fiyatlarımız gerekse hızlı ve zamanında tedarik altyapımız ile Value Gold’u sektörde önemli bir ‘marka’ haline getirmeyi başardık.”

GIDA SEKTÖRÜ HIZLA BÜYÜYOR

“Gıda sektörünün hacmi gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Biz de artan talebe bağlı olarak önümüzdeki dönemde dondurulmuş gıdaya ağırlık vermek istiyoruz. Fakat her işimizde olduğu gibi bu alanda da kalite standartları neyi gerektiriyorsa harfiyen yerine getiriyoruz. Sonuçta, İngiltere’deki sosyal yaşantı ve özellikle kadınların iş hayatında aktif olarak yer alması bu pazara çok ciddi ivme getirdi. Value Gold da, kurumsal çalışan bir firma olarak bu alandaki pastadan daha büyük pay alma hedefinde.” diye konuştu.

ARADIĞINIZ TÜM ÜRÜN ÇEŞİTLERİ

“Ürün çeşitlerimizin tarifini ‘Coffee Shop’unuz için en lezzetli hamburgeri, restoranınız için en lezzetli yemekleri yapabilmenizi sağlamak adına gerekli bütün malzemeler’ şeklinde açıklarsak sanırım yanlış olmaz.”

2010 yılında faaliyete geçen Value Gold, başta coffee shoplar olmak üzere, kebap, fish & cips ve restoranların en iyi tedarikçilerinden biri. Portföyünde; dondurulmuş gıda, patates cipsi, soft drink, beans, yemeklik yağ, yumurta, su gibi önemli ürünler bulunan Value Gold’un, müşterilerinden gelen talebe göre daha farklı ürünlere yönelme potansiyeli de var.

RAHAT ULAŞIM KESİNTİSİZ İLETİŞİM

Londra içinde ulaşım kolaylığı ve park sorunu her yerde olduğu gibi gıda toptancılarına giden müşterilerin de problemi olmaya devam ediyor. Value Gold kuzey Londra’daki büyük deposu ile müşterilerine hem ulaşım kolaylığı sağlıyor hem de park sorunsuz alışveriş imkanı sağlıyor. Unit 5 & 20A Rosebery Industrial Park, Rosebery Avenue, London, UK N17 9SR adresinde faaliyet gösteren Value Gold firmasına 020 8617 0921 numaralı telefondan ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.