kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.489
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı az bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
7°C

Hem tatilinizi yapın, hem tedavinizi olun

İstanbul merkezli Yuvam Sağlık Hizmetleri (Yuvam Health Tourism) deneyimli ve uzman bir ekiple Türkiye’de almayı planladığını sağlık hizmetlerini organize ediyor.

Hem tatilinizi yapın, hem tedavinizi olun
02.06.2014
0
A+
A-

Untitled-2

Yuvam Health Tourism’in Müdürü Ercan Cevheroğlu, tatil dönemlerinde tedavilerini de yapmak isteyen gurbetçileri hizmetleri ile ilgili bilgi almaya davet etti.

Yuvam Health Tourism’in Müdürü Ercan Cevheroğlu, tatil dönemlerinde tedavilerini de yapmak isteyen gurbetçileri hizmetleri ile ilgili bilgi almaya davet etti.

Yaklaşan yaz ayları ile birlikte başta İngiltere olmak üzere Avrupa’nın çeşitli kentlerinde yaşayan Türkiye’li göçmenler ve Kıbrıslı Türkler, uzun bir tatilin yanısıradeğişik alanlarda sağlık hizmetleri almak için Türkiye’nin yolunu tutmaya hazırlanıyor.

İstanbul merkezli Yuvam Sağlık Hizmetleri (Yuvam Health Tourism) deneyimli ve uzman bir ekiple Türkiye’de almayı planladığını sağlık hizmetlerini organize ediyor. Toplumumuzun yoğun ilgi gösterdiği tüp bebek, ağız ve diş sağlığı tedavileri, estetik cerrahi ve göz sağlığı hizmetleri gibi alanlarda Türkiye’nin en kaliteli sağlık kuruluşları ile çalışan Yuvam Health Tourism, güvenilir ve uygun maliyetli alternatifler sunuyor. Sağlık hizmeti almak için gelen kişileri havaalanında karşılayan firma çalışanları, hastane randevularının yanısıra otel rezervasyonları ve tedavi sürecine yönelik bütün hizmetleri organize ediyor.

YUVAM’DAN GÜVENİLİR VE UYGUN MALİYETLİ HİZMET

Hizmetlerine ilişkin görüşlerine başvurduğumuz Yuvam Health Tourism’in Müdürü Ercan Cevheroğlu, İngilizce ve Fransızca gibi dillerde de hizmet veren firmalarının, deneyimli bir kadro ile faaliyet gösterdiğini vurguladı. Dünyanın sağlık turizmi merkezlerinden birisi olmaya doğru giden Türkiye’nin her geçen yıl daha fazla sayıda sağlık hizmeti alan ziyaretçi çektiğine işaret eden Cevheroğlu, bu hizmetlerin doğru bir yönetim ve organizasyonla organize edilmesi gerektiğinin önemini vurguladı.

Cevheroğlu, başta tüp bebek olmak üzere sağlık tedavilerine başvuran kişilerin gerekli rapor ve incelemelerinin uzman doktorlarca yapıldığını kaydederek, kişinin önerilen tedavi ve uygulama sürelerinin belirlenmesinin ardından en uygun programın organize edildiğini vurguladı.

Sağlık turizmi alanında deneyimli bir isim olan Ercan Cevheroğlu, Avrupa’da yaşayan gurbetçilerin sağlık hizmetlerinin yanısıra tatil planlarını da aynı dönem için yapmak istediklerine işaret ederek, İstanbul’dan Antalya’ya pek çok tatil bölgesinde bu fırsatı sağladıklarını ifade etti.

Türkiye’nin termal turizm alanlarının da giderek daha fazla ilgi gördüğünü vurgulayan Cevheroğlu, SPA ve Güzellik merkezlerinin yanısıra ortopedik sağlık hizmetleri, fizik tedavi ve ileri yaş tedavileri için, kişiye özel programlar düzenlediklerini de kaydetti.

Yaz tatilinde sağlık tedavilerini de tamamlamak isteyenler Yuvam Sağlık Hizmetleri’ne (Yuvam Health Tourism) 0090 212 6070371 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi edinebilecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.