kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4470
EURO
34,7327
STERLIN
40,5608
BITCOIN
$63.819
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
10°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Orca ile tanışan firmalar çok mutlu

Orca ile tanışan firmalar çok mutlu
30.04.2018
0
A+
A-

ŞİRKETLER büyüdükçe kapasiteleri artıyor ve kullanılan kaynaklar bir süre sonra yetersiz gelmeye başlıyor. Bu sebeple doğru zamanlarda doğru alt yapılar kurarak büyümeyi hedeflemek ise en doğrusu.

Özellikle üreticiler ve gıda toptancıları doğru yatırımlar yaptıklarında büyümek onlar için kaçınılmaz bir son gibi gözüküyor. Peki büyürken yapılması gereken en doğru yatırımın aslında yazılım ve otomasyon olduğunu biliyor muydunuz?

Orca İş Çözümleri (Orca Business Solution) özellikle market otomasyon yazılımı konusunda Londra’nın en büyük gıda toptancılarına özel yazılım projeleri sunuyor.

Şimdiye kadar birçok başarılı projeye imza attıklarını belirten firma sahibi Yüksek Bilgisayar Mühendisi Cihan Taşkın hem Türkiye’de hem de Londra’da ofisi bulunan Orca İş Çözümleri’nin çalışmaları hakkında şunları söyledi:

“Orca İş Çözümleri tamamen müşteri odaklı bir yazılım firmasıdır. Genelde işlerini geliştirmek isteyen ancak yazılım konusunda kendilerine özel çözümler arayan küçük ve orta ölçekli firmalara destek vermektedir. Özellikle gıda toptancılarında ilk projemiz Expo Food firması oldu. Daha sonra Extra Cash&Carry, Best Catering gibi firmalarında ihtiyaçlarına özel çözümler geliştirdik. Bu sayede özellikle gıda toptancılarının ihtiyaçları konusunda ciddi bir şekilde uzmanlaştığımızı belirtmek isterim. Depo yönetimi, satış, satın alma gibi özel modülleri Microsoft’un Navision ismindeki program altyapısı ile müşterilerimize sunuyoruz. Bu yazılımın en büyük özelliği müşterilerimizin isteklerine göre uyarlanabiliyor. Yani ihtiyaç halinde ekstra modüllerle genişletebiliyoruz. Bulut sistemi ile eş zamanlı olarak çalışabilen bu yazılımın en büyük özelliklerinden biri hızlı ve güvenilir olması. Müşteri isteklerine göre her türlü backup modelini kurgulayabiliyoruz.

Aslında bu yazılımı işletmeler için şöyle özetleyebiliriz. Tüm dünya tarafından kullanılan SAP yazılımı bildiğiniz gibi çok maliyetli bir program. Bazı firmalar içinse oldukça fazla gelebiliyor. Piyasada bulunan standart paket programlar ise firmalar için yetersiz kalabiliyor. İşte Microsoft Navision üzerinde müşterilerimizin tüm isteklerini yerine getirebildiğimiz için kendileri için hem ekonomik hem de ömür boyu kullanabilecekleri bir sistem kurmuş oluyoruz. Bu yüzden Orca Business Solution ile çalışan müşterilerimiz çok mutlu. İçerideki kaynak maliyetlerini düşürürken, firmaların verimini arttıran bir çözüm kullanmış oluyorlar. Aynı zamanda bulut teknolojisi sayesinde ise sahada kullanılan tabletlerde, el terminallerinde, kasalarda kısacası her platformda sorunsuz ve mükemmel bir şekilde çalışıyor.

Navision adındaki bu programın 9 yıldır ‘Microsoft Partner’ıyım. Edirne’de bu konuda kadromuzda birçok mühendisin çalıştığı bir yazılım ekibimiz var. Bu sayede en büyük projeleri zamanında yönetebiliyor, müşterilerimize profesyonel bir destek sunabiliyoruz.”

Hizmetleri ve çalışma prensipleri hakkında Cihan Taşkın, kendilerini destekleyen Trakya Üniversitesi ve öğretim üyelerine de teşekkür etti. “Trakya Üniversitesi bize orada çok destek oluyor. Gerek yönlendirdiği öğrencilerle, gerekse yeni araştırma projeleri planlamalarıyla. Trakya Üniversitesindeki değerli öğretim üyelerimize ve tabii ki kuruma destekleri için teşekkür ediyoruz.”

Eğer siz de işinizi büyütürken, adımlarınızı doğru ve sağlam atmak istiyorsanız Orca Business Solution ile hemen tanışın. Firma ile ilgili tüm çözümleri ayrıntılı bir şekilde incelemek www.orcabs.com adresini ziyaret edebilir veya bilgi almak için info@orcabs.com adresine mail atabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.