kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.808
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
10°C
LONDRA
10°C
Parçalı bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Bright Minds Dershanesinden başarılı bir başlangıç

EĞİTİM hayatına Eylül 2017’de başlayana Bright Minds Dershanesi ilk dönemini başarılı bir şekilde tamamladı.

Bright Minds Dershanesinden başarılı bir başlangıç
26.12.2017
0
A+
A-

EĞİTİM hayatına Eylül 2017’de başlayana Bright Minds Dershanesi ilk dönemini başarılı bir şekilde tamamladı. Kaliteli ve nitelikli bir eğitim verme ve bu alanda daha iyi olanaklar şiarıyla eğitim hayatına başlayan Bright Minds, yaptığı dönem sonu çalışmalar ile bunu göstererek velilerden büyük beğeni topladı.

İLK ÇALIŞMA VELİ BİLGİLENDİRME

Bright Minds Dershanesi tarafından organize edilen “Veli Bilgilendirme Toplantıları”nın ilki 14 Aralık Perşembe günü The Urswick School, Paragon Road, London, E9 6NR adresinde gerçekleşti.

Söz alan eğitimci Zübeyde Aydemir kronolojik sıraya göre başlattığı sunumuna kreş eğitimine değinerek başladı. Daha sonra 1. sınıfta başlatılan “Phonics Screening Check” sisteminin getirilmesine değinen Aydemir, çocukların 1. sınıfın sonunda yarısı gerçek kelime olmayan 40 kelimeyi heceleyerek okumaları gerektiğini bu sınavı geçemediğinde 2. Sınıfta tekrardan bir fırsat verileceği belirtilen önemli bir nokta oldu.

Konuya ilkokullar hakkında bilgi vererek devam eden Aydemir, “İlkokul sonu öğrencilerin yılsonunda yaptıkları SATs sınavlarında eskisi gibi Level 4, 3 ya da 2 gibi seviyeler kaldırıldı. Bunun yerine 120 puan üzerinden verilen puanlama sistemi getirildi, bu sistem ile çocuklara olması gereken seviye, seviyenin üstü ve altını gibi değerlendirmeler yer alıyor. Taban puan olarak ise 100 puanı belirtiliyor.” dedi.

İlk dönem çalışmalarını 16 Aralık, Cumartesi günü ile tamamlayan Bright Minds Dershanesi, aileler için ikinci çalışmasını aynı gün gerçekleştirdi. Çocuklarının eğitimi konusunda detaylı bilgi alan aileler memnun olduklarını dile getirdiler.

ÖĞRENCİ ÖDÜLLENDİRME

Öğrencileri ödüllendirmenin bir motivasyon metodu olduğunu düşünen Bright Minds Yöneticileri, bu anlamda öğrenciler için dönem sonu sürprizler yaparak onları ödüllendirdiler. İlkokul ve ortaokul öğrencileri için yapılan iki ayrı çekiliş ile öğrenciler bisiklet, kulaklık ve istedikleri mağazalarda harcayabilecekleri kuponlar kazandılar.

Son 2 hafta içinde yaptığı bu çalışmalar ile birinci dönemini tamamlayan Bright Minds Dershanesi, ikinci dönemde özellikle sınav hazırlığı konusunda birçok çalışmalıya yer vereceğinin altı çizildi. 11. Sınıf öğrencilerin yapacağı GCSE ve ilkokul 6. Sınıf öğrencilerin yapacağı SATs sınavlara hazırlık yanında, değişik sınav teknikler hakkında çalışmaların yapılacağı Bright Minds Dershanesinde, ayrıca sınav stresi konusunda öğrenciler ve aileler bilgilendirilecek. Bright Minds Dershanesi hakkında daha detaylı bilgi için 07516 873 596 numarasından Oktay Şahbaz’a, 07516 856 342 numarasından Güneş Demir’e ulaşabilir ya da www.bminds.co.uk veya oktaysahbazbm.wordpress.com internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.